Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boerin Annechien vertelt en leidt je rond bij hun varkens

31 juli - 09:30 - 10:00

Gratis

Boerin Annechien Ten Have Mellema vertelt online op facebook over haar varkens 🐖 die dagelijks buiten kunnen lopen in Beerta (Provincie Groningen). Boerderijvlees van Annechien is het enige varkensvlees in Nederland met 2 Beter Leven sterren. In een TV-uitzending vorig jaar met Yvon Jaspers bij Op de Boerderij – op initiatief van @boerzoektvrouw kon heel Nederland zien, dat ze zwaar geïnvesteerd hebben in ruim opgezette stallen met buitenloop, maar dat er niemand bereid was er meer voor te betalen als het in de winkel ligt. Intussen is Hamletz: Scharrelvlees van Annechien te koop bij winkels van PLUS Supermarkt en Albert Heijn en in de AH-webshop.

Vrijdag 31 juli om 9.30 uur vertelt Annechien live over haar 🐷boerderij en stel alvast je vraag bij dit evenement: https://www.facebook.com/events/644196812975962/
Nodig je vrienden, collega’s, familie uit om mee te kijken?

Het is mijn missie om tienduizenden inwoners een boerderij te laten beleven op locatie of online. Help je me mee? Deel dan graag deze pagina met video’s of via deze facebook link.
#Boerinvertelt is een serie van interactieve interviews waarin boerinnen vertellen en laten zien hoe zij boeren. De live-uitzendingen op facebook staan gepland voor elke laatste vrijdag van de maand om 9.30 uur ‘s ochtends.
Aanmelden zodat je herinnering krijgt via http://bit.ly/boerderijinterview.
Je kunt dan als opmerking een boerin voorstellen om geïnterviewd te worden of laat weten waar je meer over wil weten. Het wordt steeds een live interview, zodat tijdens de uitzending je vragen beantwoord kunnen worden.
Zet alvast in je agenda voor de volgende #Boer(in) vertelt op de laatste vrijdagen van de maand:
– vrijdag 28 augustus om 9.30 uur
– 25 september om 9.30 uur.

Kijk je mee en nodig je vrienden uit?
Eet (h)eerlijk van dichtbij bij de boer,
Hartelijke groeten,
Jacoline Peek-Hamoen

#trotsopdeboer #trotsopdeboerin #varkens #scharrelvlees

Gegevens

Datum:
31 juli
Tijd:
09:30 - 10:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.facebook.com/events/644196812975962/