Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brocantefair Fraeylema

15 juni 2019 - 11:00 - 17:00

€5
Voor de tweede keer wordt bij de Fraeylemaborg een Brocantefair georganiseerd. Vorig jaar bleek de opzet goed te passen bij de sfeer van het eeuwenoude landgoed en een breed publiek te trekken.

Op 15 en 16 juni 2019 is het voorterrein van de borg gevuld met deze interessante woontrend, doorleefde meubels samen met oude woonaccessoires.
Veertig bekende Brocanteurs komen uit heel Nederland en hebben voor elk wat wils zoals Stoer-Industrieel, Romantisch-Liefelijk, Shabby-Chic en Boudoir, Engels zilver en serviesgoed.

Naast veel Brocante kunt u de fraai ingerichte borg bekijken en de grote tentoonstelling “Glaskunst van Bernard Heesen” die verspreid over het landgoed bewonderd kan worden. Ook de follies in het park zijn open, deels ingericht met deze uitbundige glaskunst. Verder is er een mini oldtimershow en kunnen de kinderen zich vermaken met kano’s op de slotgracht.

Geniet van dranken en spijzen en luister naar muziek van vroeger op het oude vinyl. Al met al een heerlijk dagje uit op het landgoed Fraeylemaborg!
Prijs is inclusief borg en tentoonstelling. Kinderen tot 16 jaar gratis. Gratis parkeren.

Gegevens

Datum:
15 juni 2019
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
€5
Website:
https://www.brocantefairfraeylema.nl/

Locatie

Landgoed Fraeylemaborg
Hoofdweg 30
Slochteren, 9621 AL