Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cirqulinair – Gronings variété diner

16 augustus 2020 - 18:00 - 23:00

€45

Groningse circusartiesten presenteren het verrassende en vrolijke variété diner Cirqulinair. Normaal zijn de artiesten wereldwijd op tour, maar dit jaar zijn ze gewoon in Groningen! Van 14 tot en met 16 augustus speelt Cirqulinair in De Loods.

In Cirqulinair smelten circus en culinair genot samen. Het ene moment hangt de acrobate in de trapeze, het volgende moment serveert zij het eten en maakt een praatje bij je aan tafel. Wees niet al te onbeleefd tegen de goochelaar als hij je een wijntje serveert, want hij is voor geen cent te vertrouwen. Niet voor niks is hij vijfvoudig Nederlands kampioen!

Dompel je onder in de aloude variété sferen. Geniet, lach en verbaas je de hele avond. Het begint al bij binnenkomst en stopt pas bij vertrek, want de acts en het smakelijke 3-gangen diner lopen vloeiend in elkaar over. Wel op veilige 1,5 meter afstand natuurlijk.

Cirqulinair wordt gespeeld en gemaakt door Duo Musa, Tobit & Jasmijn, Hilbert Geerling, Yusuf, Mindra, Lin, Karim (allen uit Groningen) en Arlette Hanson (de enige Fries in het gezelschap).

Gegevens

Datum:
16 augustus 2020
Tijd:
18:00 - 23:00
Kosten:
€45
Site:
www.cirqulinair.nl

Locatie

De Loods
Neutronstraat 3
Groningen, 9743 AM
+ Google Maps
Telefoon:
050 211 17 93
Site:
https://deloods.events/winkel/