Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Familievoorstelling Sneue gevallen

19 februari 2020 - 14:30

€8,

‘Sneue gevallen’ is een absurd gevoelige komedie voor iedereen vanaf 6 jaar. Een familievoorstelling met veel te veel prikkels, emoties, knuffels, lawaai, harde geluiden, zenuwen, verliefdheid, vlinders en maffe gevoelens. De voorstelling speelt op woensdag 19 februari om 14.30 uur in Grand Theatre.

Bekijk hier de trailer: https://youtu.be/8GpUshSC4LQ

Niemand is zo gevoelig als Bram. Zodra hij de voordeur uitstapt, wordt hij overspoeld door prikkels. Tikkende stoplichten, borende bouwvakkers, regen en wind. Voor Bram is het al snel te veel, veel te veel. Daarom ligt hij in zijn veilige warme snoezelkamer en komt nooit buiten.

Zijn ouders vinden dat het tijd wordt voor verandering. In de snoezelkamer hangt een poster van Jan de Survival-Man: ‘De man die alles voor elkaar krijgen kan!’. De oma van Jan de Survival-Man woont bij Bram in de straat. Eén keer per jaar gaat Jan de Survival-Man naar zijn oma en dat is toevallig vandaag. Als Bram nu eens bij zijn idool op bezoek gaat? Misschien kan een ontmoeting hem helpen om buiten te kunnen zijn.

Bram wil zijn ouders niet teleurstellen. Hij pakt zijn beschermende bril en doet zijn veiligheidshelm op. Samen met zijn beste vriend Phil, een rots aan een touwtje, opent hij met trillende knieën de voordeur. Waarom hebben alle andere mensen nergens last van?

Een productie van Theater Sonnevanck.

Gegevens

Datum:
19 februari 2020
Tijd:
14:30
Kosten:
€8,
Site:
https://www.grandtheatregroningen.nl/nl/programma/archief/theater-sonnevanck-sneue-gevallen

Locatie

Grand Theatre
Grote Markt 35
Groningen, Groningen 9711 LV Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0643600093
Site:
https://www.grandtheatregroningen.nl/