Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het Groninger Winterfestijn

22 november 2019 - 15:00 - 5 januari 2020 - 23:00

Grote Markt 6 weken lang omgetoverd tot unieke Winterbeleving – Het Groninger Winterfestijn

De Grote Markt is van 22 november 2019 t/m 5 januari 2020 omgetoverd tot de gezelligste plek in Groningen. Zodra je de Grote Markt nadert, zal het winterse gevoel je tegemoet komen. Tot 5 januari 2020 kunnen bezoekers hun hart ophalen en menig kilometers op het ijs maken. De ijsbaan, winterse lekkernijen en de apres-skibar maken het compleet en maken “Het Groninger Winterfestijn” hét evenement van de winter!

Bezoekers kunnen gedurende deze weken genieten van vele bijzondere dag- en avondactiviteiten zoals schoolschaatsen, silent disco, schaatslessen, quizavond, diverse artiesten & familie- en bedrijfsontvangsten. Enkele bijzondere evenementen hebben we onderstaand uitgelicht:

Officiële opening een heus spektakel
Vrijdag 22 november gaat de ijsbaan open, maar op zaterdag 23 november om 14.00 uur is de officiële opening. Naast officieel bezoek, is er ook bezoek van de ijsprinsessen Anna & Elsa, kan je genieten van veel warme lekkernijen en niemand minder dan Tim Douwsma die voor de muzikale entertainment zorgt!

Iedere dinsdagochtend schaatsplezier voor de allerkleinsten
Ook voor de (hele) kleintjes hebben wij plaats op de ijsbaan! Elke dinsdagochtend van 9.00 – 11.00 uur kunnen de kinderen in alle rust komen schaatsen. Geen gevaar dat ze omver worden geschaatst door meer ervaren schaatsers en er zijn meer dan genoeg Bobby’s beschikbaar!

Voor slechts € 7,- (online) mag jouw kindje schaatsen, waarbij een begeleider gratis mee mag op het ijs. Deze begeleider mag bij het peuterschaatsen zelfs met schoenen het ijs op! Je hoeft je niet van tevoren op te geven.

Curling Competitie
Wie daag jij uit voor de curling competitie? Elke woensdag vanaf 19.30 uur barst de strijd om te titel ‘Curling Champion’ los. Familie, vrienden of collega’s, stel je team alvast samen en schrijf je via info@hetgroningerwinterfestijn in.

Après-ski
Het ultieme wintergevoel is niet compleet zonder een drankje en een dansje. Vanaf 17.00 uur is iedereen van harte welkom in de après-ski bar! Je glijdt zo van het ijs, de bar in! Vrijdag dans je met o.a. DOT, Wij Zijn Vrij en Wolter Wolthers en zaterdag en zondag geniet je van live-acts. Houd onze socials goed in de gaten voor het programma!

Voetjes of schaatsen van de vloer
Ga donderdag los tijdens de silent disco. Lekker dansen in de Silent Après-ski of op de schaatsen op de ijsbaan. Ongegeneerd losgaan op de foutste après-ski hits en Duitse schlagers! Maak je geen zorgen om je zangkunsten; je hoort het zelf toch niet!

Tijd voor een winterboost?
Schrijf je dan nu in voor een Bootcamp on Ice!
Trainmore organiseert samen met Het Groninger Winterfestijn een Bootcamp op de ijsbaan. Sportief aan de slag in een unieke omgeving. Jong en oud kan zich hiervoor inschrijven. Bootcamp on Ice vindt plaats op zaterdagochtend

Kijk voor meer informatie zoals de toegangsprijzen en de actuele openingstijden op www.hetgroningerwinterfestijn.nl en volg ons op onze socials via Facebook en Instagram.

Gegevens

Begin:
22 november 2019 - 15:00
Einde:
5 januari - 23:00
Site:
www.hetgroningerwinterfestijn.nl

Locatie

Grote Markt
Groningen, + Google Maps
Telefoon:
0646784471
Site:
www.streetfitsoccer.nl