Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kantelen in werk

26 februari - 14:00 - 16:00

gratis

De arbeidsmarkt verandert in rap tempo. Ons werkleven ontwikkelt zich steeds meer naar hybride werken. Deels een baan en deels op interim basis klussen aannemen. Of een paar dagen op uitzend- of vrijwillige basis werken en daarnaast ondernemen. Het kan allemaal!
Naast dat de arbeidsmarkt verandert, veranderen we als werkende mensen ook. Onze eigen wensen en verlangens mogen meer de boventoon voeren. We raken wel een beetje klaar met het oude systeem van hiërarchie. Het werken ‘onder een baas’ begint bij steeds meer mensen te knellen. We willen meer vrijheid en doen, wat er toe doet. Om zo van waarde te zijn voor anderen, geld te verdienen en een bestaansrecht op te bouwen.
Alle ontwikkelingen vragen dat je steeds beter moet weten wie je zelf bent en wat voor jou belangrijk is. Om te kunnen sturen op je eigen zingeving, vorm en inhoud van werk. Om jezelf serieus te nemen en tot je recht te laten komen. Nieuwsgierig geworden hoe je dit doet?
Het antwoord van de spreker: door te kantelen in werk.
Als je kantelt in werk, dan betekent dat, dat je niet langer automatisch een aangeboden werkprofiel als uitgangspunt neemt. In plaats daarvan neem je jezelf als uitgangspunt. Je kantelt steeds meer van werken vanuit een systeem/opdracht, naar werken vanuit eigen verbinding, eigen opdracht. Dit kan binnen en/of buiten organisaties zijn. Je hoeft niet langer te denken in één baan.
In de workshop ‘Kantelen in werk’ deelt Reina Janssen haar praktijkervaring en zeven tips. Zeven onderwerpen die je bewuste aandacht en sturing verdienen. Het is geen theoretische uiteenzetting. Alle voorbeelden illustreert ze met anekdotes uit haar eigen werkleven. Daarbij neemt ze deelnemers mee in kleine opdrachten, om ook stukjes van hun eigen ervaring te delen. Op deze manier is haar sessie altijd verhalend, leerzaam, herkenbaar en inspirerend.

Gegevens

Datum:
26 februari
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
gratis
Website:
https://jobon.nl/events/kantelen-in-werk

Locatie

Groninger Forum Bibliotheek Haren
Brinkhorst 3
Haren, 9751 AS
Website:
https://forum.nl/nl/bibliotheek-haren