Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennismakingsles Schrijversvakschool Groningen

28 januari - 19:00 - 21:45

Gratis

Schrijversvakschool Groningen geeft een openbare les schrijftechnieken voor iedereen die is geïnteresseerd in literair, journalistiek of zakelijk schrijven. Aan het begin van de les licht Pauline Durlacher, directeur van Schrijversvakschool Groningen, het programma voor het komende semester toe. De les begint om 19.00 uur en is gratis, maar reserveren is gewenst.

De kennismakingsles vindt plaats in het Praedinius Gymnasium aan de Turfsingel 82 in Groningen. De avond duurt tot ongeveer 21.45 uur. Na afloop van de les is er tijd voor overleg en kan werk worden ingeleverd voor een gedetailleerd advies. Graag reserveren via 06 14771011 of per mail via contact@svsgroningen.nl.

Schrijversvakschool Groningen verzorgt opleidingstrajecten in fictie en in non-fictie. Er zijn mogelijkheden voor wie net begint met schrijven, voor wie zich breed wil ontwikkelen, maar ook voor wie al verder is in een specifiek genre of juist zakelijk wil leren schrijven. Ieder niveau kent toelatingseisen en voorwaarden. De student kiest de zwaarte en werkdruk van het programma.

Om goed te schrijven heb je talent nodig.
Om je talent te ontwikkelen heb je techniek nodig.
Techniek kun je trainen.
In de openbare les ervaar je wat die training oplevert.

Gegevens

Datum:
28 januari
Tijd:
19:00 - 21:45
Kosten:
Gratis
Site:
http://www.svsgroningen.nl/kennismaken

Locatie

Schrijversvakschool Groningen
p/a Praedinius Gymnasium Turfsingel 82
Groningen, 9711 VX
+ Google Maps
Telefoon:
06-14771011
Site:
http://www.schrijversvakschoolgroningen.nl/