Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Moeder mag niet dood – Theater Minoux

31 oktober 2019 - 20:00 - 22:00

Gratis

Lotus uitvaartverzorging en -begeleiding bestaat 25 jaar, dat vieren we met een theatervoorstelling.
Over ‘Moeder mag niet dood’:
In een unieke mix van cabaret-theater-documentaire onderzoekt Minou de blauwdruk van haar leven, terwijl moeder Jopie met uiterste precisie en volle overgave haar levensverlengende zang- & dansrituelen deelt. Daarmee is het proces van de voorstelling in zichzelf misschien wel de ultieme methode om moeder zo lang mogelijk in leven te houden.

Samen dansen moeder en dochter richting eeuwigheid, bijgestaan door enkele ouderen, per speelplek participerend, begeleid door choreografe Ireen Kurvers van Gouden Dans. De voorstelling heeft de mogelijkheid uit te monden in een levensverlengende dansavond voor iedereen. DJ aanwezig (dansbare verzoeknummers kunnen aan ons worden doorgegeven). Er is gelegenheid tot naborrelen, en voor iedereen ligt er een cadeautje op Schoolholm.

Van harte welkom en neem gerust iemand mee! graag van te voren opgeven via info@lotusuitvaart.nl, zodat we voorbereid zijn wat betreft catering en aantal zitplaatsen.

(Geen jubileumcadeau’s. Voor wie het niet kan laten: een gift voor Stichting Accolade is welkom in de daarvoor bestemde doos of op NL04 ABNA 0400139359)

Gegevens

Datum:
31 oktober 2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Website:
https://www.lotusuitvaart.nl/25%20jaar%20lotusuitvaart.html

Locatie

Der Aa-Kerk
Akerkhof 2
Groningen, Groningen 9711 JB Nederland
+ Google Maps

Bekijk alle evenementen in Groningen