Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rowolmer Fair en Rondrit 2019

15 september 2019 - 10:00 - 16:30

De Rowolmer Fair is trots op haar landelijk karakter en toont op zondag 15 september 2019 daarom graag de fijne kneepjes van het schapendrijven. Twee ervaren schapendrijvers verzorgen vanaf 11 uur een aantal korte demonstraties. Ook interessant voor kinderen die de getrainde honden mee willen helpen om de kleine kudde in het gareel te houden. Achter de schermen werken vrijwilligers uit Roderwolde verder hard door aan de organisatie van de achtste editie van de Rowolmer Fair in combinatie met de zesde editie van de Rowolmer Rondrit. Sinds zes jaar worden deze evenementen samen georganiseerd, wat elk jaar vele bezoekers, jong en oud, naar Roderwolde trekt.

Ook nu kunnen bezoekers van de fair weer genieten van een groot en divers aanbod op gebied van lifestyle en woonaccessoires, ambachtelijke producten en er worden lekkernijen en snuisterijen aangeboden. Ook zullen veel producten uit de regio te verkrijgen zijn. Uiteraard kunnen bezoekers weer een gokje gewaagd worden bij de verloting. De standhouders en de organisatie zorgen voor veel prijzen en er wordt voor een mooie hoofdprijs gezorgd. Ook de inwendige mens krijgt aandacht. Zo zijn er onder andere warme en koude dranken, streekeigen hapjes en warme snacks te verkrijgen.

Aan de oldtimerrit zullen zo’n negentig oldtimers deelnemen, die gedurende de dag twee keer een rondrit door de omgeving maken. De oldtimers zijn voor, na en in de pauze van de rit te bezichtigen op het sportveld. Daarnaast zullen er een aantal oldtimers tijdens de rondrit op het veld blijven staan. De nadruk ligt op de wat oudere oldtimer, het bouwjaar van de oldtimers is 1973 of ouder. Het belooft dan ook net als voorgaande jaren een gezellige dag te gaan worden.

Wat de Rowolmer Fair en Rowolmer Rondrit tot slot zo bijzonder maakt is dat zowel de entree als het parkeren gratis is. Parkeren is mogelijk naast de kerk. Voor het publiek dat minder mobiel is, is er vervoer van de parkeerplaats naar de fair en weer terug geregeld.
We zien u graag op zondag 15 september van 10:00 tot 16:30 uur, aan de Hoofdstraat 21B in Roderwolde.

Info: www.rowolmerfair.jouwweb.nl rowolmerrondrit@hotmail.com www.facebook.com/rowolmerfair of via mail rowolmerfair@live.nl

Gegevens

Datum:
15 september 2019
Tijd:
10:00 - 16:30
Site:
https://rowolmerfair.jouwweb.nl

Locatie

MFA Roderwolde
Hoofdstraat 21B
Roderwolde, 9315 PA
+ Google Maps