Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tennistoernooi L.T.C. Hoogkerk

24 juni 2019 - 08:00 - 30 juni 2019 - 17:00

Het eerste open toernooi voor tennisclub L.T.C. Hoogkerk. Dit unieke toernooi zal plaatsvinden van 24 t/m 30 juni 2019.

Op 9 juni 2018 werd, na een wachtperiode en strijd van ruim 10 jaar, het nieuwe tennispark van L.T.C. Hoogkerk geopend op de schitterende locatie aan de Ruskenveense plas. Nu, een jaar verder, gaat een volgende droom van de leden van L.T.C. Hoogkerk in vervulling: Een eigen open toernooi!

De ‘Hoogkerkers’ zijn op ieder open toernooi in de wijde omgeving graag geziene deelnemers en goed vertegenwoordigd, maar hadden tot nu toe niet de faciliteiten voor het organiseren van een eigen toernooi. De toernooiorganisatie maakt van dit magische moment gebruik voor een unieke introductie wat nog niet eerder in Nederland is gepresteerd! WINNER TAKES ALL!!!

Tijdens een tennistoernooi is het gebruikelijk dat een deel van het inschrijfgeld ten goede komt aan de finalisten van het toernooi. Afhankelijk van het deelnemersveld en de zwaarte van de categorie stijgt dit geldbedrag. Dit open toernooi zal georganiseerd worden voor de categorieën 7 en 8 (herenenkel, damesenkel, herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel). Waarbij in het enkelspel het volledige inschrijfgeld van de categorie naar de winnaar zal gaan!! Dit is voor deze lagere categorieën nog nooit eerder voorgekomen. Dit unieke toernooi zal plaatsvinden van 24 t/m 30 juni 2019.

Deze hele week zullen er rondom het toernooi verschillende activiteiten georganiseerd worden, wordt er gezorgd voor warme maaltijden, op zaterdag een verzorgde barbecue met als hoogtepunt aansluitend een feestavond. Voor de gemiddelde toernooibezoeker die de feestavonden op toernooien in de stad meemaakt, behoeft het verder geen uitleg dat de “Hoogkerkers” hier een knalfeest van gaan maken! Dit alles zal natuurlijk alleen slagen met de hulp van alle enthousiaste deelnemers en toeschouwers! Dus bij deze bent u uitgenodigd, ook als u niet tennist om in deze week onder het genot van een hapje en een drankje op ons terras een kijkje te komen nemen. Wellicht wordt u in deze week ook aangestoken door de tenniskoorts…

Gegevens

Begin:
24 juni 2019 - 08:00
Einde:
30 juni 2019 - 17:00
Website:
https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=49A7054A-E275-4B77-89B0-5C690F2355CC

Locatie

L.T.C. Hoogkerk
De Verbetering 16
Groningen, Groningen 9744 DZ Netherlands
Website:
https://ltchoogkerk.nl/