Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Backstage Comedy Tour

18 mei 2019 - 20:15

€25

Wat is er nu leuker dan een cabaretvoorstelling? Juist! Een cabaretvoorstelling op een bijzondere locatie. Dat is de Backstage Comedy Tour welke op zaterdag 18 mei plaatsvindt in De Klinker. Nieuw cabarettalent krijgt deze avond een podium en geeft previews op verschillende plekken in het theater. En we hebben goed nieuws; niemand minder dan Javier Guzman en Jim Speelmans treden deze avond op. Wie er verder komen, houden we nog even geheim.

Onlangs werd bekendgemaakt dat Javier Guzman en Jim Speelmans optreden tijdens The Backstage Comedy Tour. Natuurlijk zijn zij niet de enige cabaretiers die langskomen. Wie er deze avond verder optreden, houden we nog even geheim. Javier Guzman is cabaretier, stand-up comedian en (stem) acteur. Hij heeft vele cabaretprogramma’s op zijn naam staan, zoals ‘Oorverdovend’, ‘Zonde(r) Voornemens’ en ‘Ga-Bie-Jer’. Ook is hij regelmatig op tv te zien in o.a. Flikken Maastricht en Bluf.

Jim Speelmans staat bekend om zijn bijzondere gedachten. Hij tovert vanzelfsprekendheden om tot absurditeiten. Hij is een productief schrijver, ook voor bekende Nederlandse cabaretiers en maakte tal van solovoorstellingen. Hij put er kracht uit om persoonlijke verhalen te vertellen met een absurde twist.

Tijdens de tour laat de aankomende generatie cabaretiers op diverse plekken in het theater zien wat ze kunnen. Ze spelen ongeveer een kwartiertje, als een soort kennismaking. De ene keer zit het publiek in de kleedkamer van de artiest, de andere keer op het podium van de grote zaal of in de laadruimte. “Sfeer scheppend, met veelbelovende, rijke variatie.” (DvhN) Die woorden beloven natuurlijk een fantastische avond. Het publiek wordt in groepen opgedeeld en verplaatst zich van plek naar plek. De artiesten wachten u op voor een korte act en daarna is het tijd voor het volgende schouwspel.

Het spektakel vindt plaats op zaterdag 18 mei om 20.15 uur in Theater De Klinker in Winschoten. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de theaterkassa of via indeklinker.nl.

Gegevens

Datum:
18 mei 2019
Tijd:
20:15
Kosten:
€25
Website:
https://www.indeklinker.nl/

Locatie

De Klinker
Mr. D. U. Stikkerlaan 251
Winschoten, Groningen 9675 DG Netherlands
Telefoon:
0597 700270
Website:
info@indeklinker.nl