Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Themabijeenkomst Regie in eigen hand

18 juni 2019 - 13:30 - 16:30

Of je nu jong bent of ouder wordt, een beperking hebt of een chronische aandoening: iedereen wil graag zelf bepalen hoe zijn of haar leven er uit ziet, nu en in de toekomst. Maar: hoe doe je dat? Daarover gaat de gratis Themabijeenkomst ‘Regie in eigen hand’ op dinsdag 18 juni in Groningen. Patiënten, cliënten, hun naasten, mantelzorgers, belangenorganisaties en andere belangstellenden zijn van harte welkom!

Aan de hand van verhalen, voorbeelden en handvatten worden deelnemers geïnspireerd en ontdekken ze welke keuzes ze zelf kunnen maken om de kwaliteit van leven zo goed mogelijk te maken. Sprekers van Stichting Cura Vera, Zorgbelang Groningen en de MS Vereniging Nederland zullen ingaan op ‘instrumenten’ als de Wilsverklaring, Positieve Gezondheid en de Persoonlijke Gezondheidsomgeving. Hoe kunnen deze helpen om zelf de regie over leven en zorg (weer) te pakken en te houden?

De bijeenkomst op 18 juni vindt plaats bij Zorgbelang Groningen (Schweitzerlaan 4 in Groningen) en start om 13.30 uur, inloop vanaf 13.00 uur. Het aantal plaatsen is beperkt, vooraf aanmelden is daarom verplicht. Dit kan via academie@zorgbelang-groningen.nl.

Gegevens

Datum:
18 juni 2019
Tijd:
13:30 - 16:30
Website:
https://www.zorgbelang-groningen.nl/themabijeenkomst-regie-in-eigen-hand

Locatie

Zorgbelang Groningen
Schweitzerlaan 4
Groningen, Groningen 9728 NP Netherlands
Telefoon:
050 5713999
Website:
https://www.zorgbelang-groningen.nl/