Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Volt Veiling ‘Talent for Europe’

25 april 2019 - 18:30 - 21:30

Donderdag 25 april vanaf 18.30 uur organiseert Volt Groningen een veiling in de Doopsgezinde Kerk te Groningen. Volt Groningen is het lokale team van Volt Nederland, de Nederlandse afdeling van de eerste pan-Europese partij Volt Europa. Volt Nederland doet op 23 mei mee aan de Europese verkiezingen.

Om op 23 mei de beoogde twee zetels voor Volt Nederland in het Europese parlement te bemachtigen, zijn middelen om groots campagne te voeren nodig. Op 25 april worden daarom verschillende stukken geveild. Zowel kunst, van o.a. Henrike van de Kraats en Nico Emons, als (groeps)activiteiten zoals yogales, een exclusieve improvisatie-comedy show, of een professionele fotoshoot worden aangeboden. Daarnaast is er de mogelijkheid om meer over Volt te horen en om Volt-leden en enkelen van Volts EP-kandidaten te ontmoeten tijdens de pauze en borrel na afloop.

Volt Nederland is een constructieve pro-Europese partij. Grote hedendaagse problemen, zoals migratie, klimaatverandering en internetveiligheid stoppen niet bij landsgrenzen en vereisen een krachtig antwoord van een eensgezind Europa. Middels het hervormen van de Europese politiek om deze democratischer, transparanter en effectiever te maken, zet Volt in op een eerlijke, duurzame en moderne toekomst in een krachtige EU.

Gegevens

Datum:
25 april 2019
Tijd:
18:30 - 21:30

Locatie

Doopsgezinde Kerk
Oude Boteringestraat 33
Groningen, Groningen 9712 GD Netherlands
Telefoon:
050 3123053
Website:
http://www.dggroningen.doopsgezind.nl/

Bekijk alle evenementen in Groningen