Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

What’s Buzzin: Blues Edition

14 maart - 21:00 - 15 maart - 03:00

€9,99

What’s Buzzin: Blues Edition, neemt je mee terug naar een tijd waarin muziek maken nog een ambacht was. Tijdens deze 2e editie reizen we af naar het diepe Zuiden van Amerika van de vorige eeuw. Daar waar de blues haar hoogtijdagen beleeft en een mix van worksongs, cajun en gospels als melancholische klanken bij iedere muzikant door de aderen lijkt te stromen.

Jack Bottleneck + band
Wanneer je deze held live hoort spelen, krijg je geheid visioenen van jezelf zittend in een krakende schommelstoel op een veranda met een goed glas whiskey on the side. Jack Bottleneck brengt met zijn band een repertoire vol blues, roots, folk en americana. Met zijn rauwe, markante stem en een geluid dat vanuit z’n tenen komt, slaagt Jack Bottleneck er telkens weer in het publiek te prikkelen, te verwonderen en te charmeren.

The Stingers
Gedegen muzikaal vakmanschap door vier muzikanten met een passie voor de swingende blues. Van jumpblues tot Texas – en Chicago blues en alles wat daartussen zit is The Stingers zo’n band die altijd en overal publiek aan het swingen krijgt.

+ more TBA

Tickets:
Voorverkoop: €9,99 (excl. servicekosten)
Deur: €15,-

Gegevens

Begin:
14 maart - 21:00
Einde:
15 maart - 03:00
Kosten:
€9,99
Site:
https://em2groningen.nl/event/whats-buzzin-zaterdag-14-maart/

Locatie

em2
Suikerlaan 6
Groningen, 9743 DA
+ Google Maps
Telefoon:
06 414 90 210
Site:
https://em2groningen.nl/