Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wine Dine & Disco

28 juni 2019 - 18:30 - 23:30

€49,50

Wine, Dine & Disco 28 juni
Reserveer nu alvast je stoel voor de volgende Wine, Dine & Disco. Deze keer is het thema Summer Chique!

Kom om half zeven naar het Stadslab waar we je buiten in het zonnetje ontvangen met een grote glimlach en een fijn aperitief. We beginnen de avond met een wijnproevrij. Daarna gaan we naar binnen voor het 4-gangen diner. Lange tafels met mooie gerechten. De bijpassende wijnen van Cloinq haal je per fles of glas tegen winkelprijs plus een beetje kurkgeld bij de wijnbar. We sluiten de avond dansend af!

Het programma
18:30 uur buiten: ontvangst & wijnproeverij
19:30 uur binnen: aanvang diner
21:30 uur disco
01:00 uur afronden en sluiten

Je betaalt €49,50 per persoon*. Hiervoor ontvang je een aperitief bij het ontvangst, de wijnproeverij met verschillende witte en rode wijnen en natuurlijk een uitgebreid diner. We sluiten af met een goed feestje. De wijnen tijdens het diner zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar koop je tegen schappelijke prijzen per fles of per glas bij de Cloinq Wijnbar.

Vragen en meer..
Heb je een vraag of wil je meer weten? Mail even naar info@cloinq.nl. Bellen kan ook of stuur een Whatsapp naar Janet via 06-31005924. Geef hier ook eventuele dieetwensen en allergieën door.

De Cloinq Wijnbar
Bij de wijnbar van Cloinq koop je tijdens het diner de bijpassende wijnen. We geven je advies welke wijn bij welk gerecht. De wijnen heb je tijdens de proeverij al uitgebreid kunnen proeven. Je koopt de wijn per fles voor de winkelprijs plus een beetje kurkgeld. Deel de wijn vooral ook met elkaar aan tafel. Dat komt de gezelligheid en het elkaar leren kennen alleen maar ten goede. Natuurlijk kun je alle wijn ook per glas kopen als je dat liever doet.

De wijnproeverij
We nemen je mee “naar” Weingut Meier uit de Pflaz, Duitsland en vertellen je graag alles wat we weten over de diverse witte en rode wijnen die we zullen schenken. Aan jou om te bepalen wat je het lekkerst vindt.

We zien je graag!
Stadslab Groningen & Clonq

Gegevens

Datum:
28 juni 2019
Tijd:
18:30 - 23:30
Kosten:
€49,50
Website:
https://widget.yourticketprovider.nl/?cid=944199&productid=30460#/tickets/30460/

Locatie

Stadslab Groningen
Suikerlaan 15
Groningen, 9743 DA Nederland
+ Google Maps