Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wine, Dine & Disco

1 februari - 18:30 - 2 februari - 01:00

€49,50

Amigos! De hoogste tijd voor tapas en heerlijke Spaanse wijnen. Daarom organiseert Cloinq in samenwerking met Stadslab op vrijdag 1 februari a.s. de volgende Wine, Dine & Disco. Na het bruisende succes van de vorige keer kunnen we gerust stellen dat je hier zeker bij moet zijn. Neem zo veel mogelijk leuke mensen mee, dan maken we er samen weer een feestje van.

Kom rond half zeven naar Stadslab waar we je ontvangen met een grote glimlach en een fijne cava. We beginnen de avond met een Spaanse wijnproevrij. Daarna gaan we eten. Lange tafels vol heerlijke tapas die onze Spaanse kok Israël voor je gaat maken. De bijpassende wijnen van Cloinq haal je per fles of glas tegen winkelprijs plus een beetje kurkgeld bij de wijnbar.

Programma

  • 18:30 uur ontvangst & wijnproverij
  • 19:30 uur aanvang tapas diner
  • 21:30 uur disco
  • 01:00 uur afronden en sluiten

Je betaald €49,50 per persoon. Hiervoor ontvang je een glas cava bij het ontvangst, de wijnproeverij met verschillende witte en rode wijnen en het tapas diner. De wijnen tijdens het diner zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar koop je tegen schappelijke prijzen per fles of per glas bij de Cloinq Wijnbar.

De Cloinq Wijnbar

Bij de wijnbar van Cloinq koop je tijdens het diner de bijpassende wijnen. We geven je advies welke wijn bij welk gerecht. De wijnen heb je tijdens de proeverij al uitgebreid kunnen proeven. Je koopt de wijn per fles voor de winkelprijs plus een beetje kurkgeld. Deel de wijn vooral ook met elkaar aan tafel. Dat komt de gezelligheid en het elkaar leren kennen alleen maar ten goede. Natuurlijk kun je alle wijn ook per glas kopen als je dat liever doet.

Wijnproeverij

We nemen je mee in een kleine Spaanse wijnreis en vertellen je graag alles wat we weten over de diverse witten en rode wijnen die we zullen schenken. Aan jou om te bepalen wat je het lekkerst vindt. De wijnen komen terug tijdens het diner. Uiteraard met wijn-spijs advies.

Aanmelden

Aanmelden kan via e-mail info@cloinq.nl of door te Whatsappen naar Janet via 06-31005924.

Gegevens

Begin:
1 februari - 18:30
Einde:
2 februari - 01:00
Kosten:
€49,50
Website:
https://www.cloinq.nl/news_wine-dine-disco/

Locatie

Voormalig Suikerunieterrein
Suikerlaan 15
Groningen, Groningen 9743 DA Nederland

Organisatoren

Cloinq
Stadslab