Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop – Tekststrategie voor sollicitatieteksten

26 november 2019 - 12:30 - 15:30

€2.50

GRONINGEN – Op dinsdag 26 november introduceert trainer Marian Stoppelenburg haar krachtige methode – tekststrategie – aan werkzoekenden om hen sterke teksten te laten schrijven. De workshop wordt georganiseerd door Erika Roth, eventmanager bij DeBroekriem.
In deze workshop leren werkzoekenden werken met het ‘TVF2019’ model. Deze tool voor tekstvoorbereiding is een praktisch hulpmiddel om tot sterke, effectieve teksten te komen voor een sollicitatiebrief, profieltekst en elke andere tekst waar je als professional mee te maken hebt of krijgt.

De methode voor tekststrategie ‘Drie Denkstappen naar Sterke Teksten’ is ontwikkeld door Marian Stoppelenburg. Met haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven (marketing en reclame) en 16 jaar werkervaring als docent communicatie, marketing en onderzoek in het hbo en op de universiteit is zij in 2009 haar bedrijf Consonante gestart. Consonante Communicatie is een ‘sociale onderneming’. Alle activiteiten zijn gericht op ‘teksten die de wereld mooier maken’.

Over DeBroekriem
DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.

Gegevens

Datum:
26 november 2019
Tijd:
12:30 - 15:30
Kosten:
€2.50
Website:
https://www.debroekriem.nl/event/tekststrategie-voor-sollicitatieteksten/

Locatie

Het Feithhuis
Martinikerkhof 10
Groningen, 9712 JG
+ Google Maps