Feest ter ere van 50 jarig jubileum Winkelplein Selwerd

Feest ter ere van 50 jarig jubileum Winkelplein Selwerd

Winkelplein Selwerd viert dit jaar haar 50-jarig jubileum en dat willen de ondernemers niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Op zaterdag 29 september vieren zij daarom tussen 11.00 en 16.00 uur feest in het winkelcentrum. Alle bezoekers en anderen uit de omgeving worden uitgenodigd om dit samen met hen te komen vieren. Toegang en deelname is gratis.

Activiteiten

De gehele dag zijn er verschillende feestelijke activiteiten in het winkelcentrum. Ondernemers verkopen mooie producten en hebben deze dag leuke acties. Vanaf 11.00 uur draait de zweefmolen en rijdt er een treintje om het winkelcentrum. Kinderen kunnen zich laten schminken en spelen op het springkussen en in de ballenbak. Verder loopt Clown Funny met haar vrolijke wagentje door het winkelcentrum en draait zij de mooiste ballonfiguren om uit te delen. Natuurlijk wordt er tijdens dit feestje ook getrakteerd; er is voor elke bezoeker een zakje versgebakken popcorn en limonade.

Foto-actie

Een unieke actie, met tevens een leuke herinnering. Alle bezoekers kunnen alleen, met familie of vrienden in de fotostudio op het winkelplein een unieke foto laten maken. Er zijn verschillende feestelijke achtergronden beschikbaar, waar men zelf uit mag kiezen. De foto’s worden op de Facebookpagina van het winkelplein geplaatst en uiteraard krijgt iedereen een gratis afdruk mee naar huis. In de crea-hoek kunnen fotolijstjes gemaakt worden, om de foto thuis direct een mooi plaatsje te kunnen geven.

Win-actie

Gedurende het feest kunnen bezoekers van alle leeftijden een blanco winkeltasje versieren, met als thema de ‘verjaardag’ van het winkelplein. Als ze deze voorzien van hun naam en telefoonnummer en bij de crea-hoek inleveren, maken ze kans op een winkeltegoed van 50 euro. Dit winkeltegoed is te besteden bij één van de winkels aan het Winkelplein.

Het belooft een bruisende dag vol activiteiten en gezelligheid te worden. De ondernemers hopen met u samen deze dag te mogen beleven en zien u graag op zaterdag 29 september. Voor meer informatie over deze en andere events kunt u terecht op de Facebookpagina van Winkelplein Selwerd.

Foto: Winkelplein Selwerd