Voorlichtingsavond Duindoornflat voor bewoners Selwerd

Voorlichtingsavond Duindoornflat voor bewoners Selwerd

Op maandag 24 september worden bewoners van Selwerd in wijkcentrum De Berk bijgepraat over de verbouwing van de Duindoornflat.

Op dit moment wordt de Duindoornflat verbouwd. De oplevering van de flat staat gepland in maart 2019. Bij de verbouwing wordt de flat gerenoveerd en duurzaam en aardbevingsbestendig gemaakt. Deze verbouwing heeft aanleiding gegeven aan twee projecten in het kader van de wijkverbetering ‘Sunny Selwerd’, namelijk de realisatie van een wijkrestaurant op de begane grond van de flat en een groene en aantrekkelijke inrichting van de buitenruimte aan de kant van het park.

Bewonersavond

Tijdens de voorlichtingsavond op 24 september worden de bewoners tussen 19.30 en 21.00 uur door de samenwerkende partijen bijgepraat over de ontwikkelingen in het westelijke deel van Selwerd. Hieronder valt ook de realisatie van het fietspad langs de Noordelijke Ringweg. Ook is er mogelijkheid voor het inbrengen van nieuwe ideeën en initiatieven binnen de wijkverbetering. Er zijn vertegenwoordigers aanwezig van het Wijkbedrijf Selwerd, woningcorporatie Lefier en de gemeente Groningen.

Foto: Wijkverbetering Sunny Selwerd