Andere ophaaldagen afval rond de feestdagen

Andere ophaaldagen afval rond de feestdagen

Zoek op postcode en huisnummer en bekijk wanneer de grijze en groene bak bij u wordt opgehaald. Denk er aan dat u de afvalbak op de goede manier aan de weg zet. De dagen voor grofvuil en snoeihout staan ook op de kalender.

Dit afval halen we op

Om de week halen we restafval en gft-afval bij u op. En tussen april en november kunt u zich aanmelden voor gratis extra ophaalrondes gft. Deze ophaaldagen staan op de kalender als extra gft. Elke 1e donderdag van de maand kunt u grofvuil en snoeihout laten ophalen. Dit gaat op afspraak en tegen betaling.

Ondergrondse afvalbak

Voor appartementen is er vaak een ondergrondse verzamelbak bij het gebouw. Er zijn bakken met en zonder toegangspasjes. Per keer kunt u als bewoner 1 vuilniszak erin kwijt. Zet geen vuilniszakken naast de verzamelbak. U kunt daar een boete voor krijgen.

Afvalkalenders 2020

Ik woon in de oude gemeente: 

Andere ophaaldagen rond de feestdagen

Oude gemeente Bedum

De afvalroutes van vrijdag 1 januari 2021 worden gereden op zaterdag 2 januari. De gft route van vrijdag 25 december 2020 vervalt en wordt ook niet op een andere dag gereden.

Oude gemeente Winsum

De afvalroutes van vrijdag 25 december 2020 worden gereden op zaterdag 2 januari. De gft route van vrijdag 1 januari 2021 vervalt en wordt ook niet op een andere dag gereden.

Foto: Gemeente Het Hogeland