The Billy Joel Experience: 6 april bij De Hoogte in Winsum

The Billy Joel Experience: 6 april bij De Hoogte in Winsum

WINSUM – Alexander Broussard en zijn band 003 brengen op zaterdag 6 april een wervelende ode aan Billy Joel in De Hoogte in Winsum.

Billy Joel (69) behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger ‘The Pianoman’, maar ook swingende rockers zoals ‘My life’, prachtige ballads zoals ‘Honesty’ of lekkere Rock & Roll zoals ‘Only the good die young’.

Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. En hoewel Billy nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een tribute. Vandaar: The Billy Joel Experience!

Alexander Broussard & 003

Alexander Broussard is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv, beginnend bij meest prestigieuze pianobars en doorlopend tot en met Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Pianos, De Corona’s, Twarres en vele anderen, is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Met zijn band 003 bracht hij eerder vijf singles en een dubbel live-album uit met eigen werk dat door menig radiostation met enthousiasme ontvangen is en de nodige airplay heeft mogen genieten. Na vijf jaar vond dit team het tijd om een nieuw avontuur aan te gaan. Unaniem werd besloten om het oeuvre van Billy Joel onder handen te nemen. Het resultaat? The Billy Joel Experience! Zaterdag 6 april 2019 in De Hoogte aan het Kerkpad 8 in Winsum!

Tickets zijn voor 16 euro online verkrijgbaar en bij Sporthuis Winsum (voorverkoop) aan de Onderdendamsterweg 9 in Winsum. De zaal opent om 21.00 uur en de muziek start om 21.30 uur.

Foto: Lex Putman/Evenemento