Autobedrijf De Winter in Winschoten krijgt nieuwe eigenaar

Autobedrijf De Winter in Winschoten krijgt nieuwe eigenaar

Na 39 jaar Autobedrijf De Winter in Winschoten te hebben geleid, hangt directeur en eigenaar Piet de Winter zijn overall aan de wilgen.

Samen met zijn vrouw laat hij weten dat het mooi is geweest. “Ik wil gaan genieten van mijn vrije tijd.” Medewerkers van het aan de Transportbaan gevestigde autobedrijf werden begin dit jaar geïnformeerd over dit bestluit en de schrik zat er goed in. Hoe moest of hoe ging het nu verder?

Gelukkig vernam de heer Daniël Fokkens uit Veendam, een goede bekende van De Winter, over het besluit. Fokkens was altijd al geïnteresseerd in autobedrijven en een grote wens van hem om een eigen autobedrijf te hebben kwam hierdoor dichterbij. Na diverse onderlinge gesprekken en vele berekeningen te hebben gemaakt, werd eind juli door beide partijen een koopovereenkomst ondertekend.

Continuïteit gegarandeerd

De continuïteit van het bedrijf en de posities van de medewerkers worden hierdoor gegarandeerd. Het autobedrijf zal onder de zelfde vertrouwde naam verder gaan onder leiding van de nieuwe eigenaar. De klanten zullen gewaarborgd zijn van de hun bekende kwaliteiten van het bedrijf.

Per 1 oktober 2018 vindt de officiële overdracht plaats. Op 5 en 6 oktober zullen open dagen worden georganiseerd die ook in het teken zullen staan van afscheid nemen en kennis maken. Graag nodigen de directie en medewerkers van Autobedrijf De Winter u van harte uit om samen met hen dit moment te vieren.

Foto: Autobedrijf De Winter