Backstage rondleiding tijdens open dag bij De Klinker

Backstage rondleiding tijdens open dag bij De Klinker

WINSCHOTEN – Op zaterdag 26 januari organiseert Cultuurhuis De Klinker een open dag tijdens het Nationaal Theaterweekend.

Er worden deze dag drie rondleidingen georganiseerd die je allerlei backstage-informatie geven. Zo zie je waar de artiesten binnenkomen en zich verkleden en zie je een korte film te zien met hoe een theatervoorstelling tot stand komt. Nieuwsgierig? Geef je dan op voor de rondleiding om 13.00 uur, 14.00 uur of 15.00 uur via marketing@indeklinker.nl.

Overige activiteiten

Naast rondleidingen zijn er tijdens de open dag allerlei andere activiteiten te beleven. Kinderen kunnen zich laten schminken door Captain Jack & Miss Molly, luisteren naar verhalen voorgelezen door een bibliotheekmedewerkster, zich ontpoppen tot vlinder, genieten van Hakim (bekend van Sesamstraat) of meezingen met de liedjes van Ageeth de Haan. Ook kun je genieten van een demonstratie dans of meedoen aan een workshop djembé. Voor dit laatste hoef je je niet aan te melden. Iedereen kan meedoen. Er is een workshop om 12.30 uur en om 13.30 uur op het podium van de grote zaal.

Musicalklas

Ook kun je meespelen in een grote theaterproductie. De eerste repetitie vindt plaats tijdens de open dag van 14.30 uur tot 15.30 uur. De voorstelling vindt vervolgens plaats op zaterdag 22 juni. Ben je gek op toneelspelen en vind je het leuk om op een podium te staan? Geef je dan op voor de musicalklas op zaterdag 26 januari om 14.30 uur via kunstencentrum@indeklinker.nl. De eerste les is gratis. Mocht je het leuk vinden en besluiten om door te gaan, zijn er kosten verbonden aan deelname.

Foto: Cultuurhuis De Klinker