Lokale talenten in Sintvoorstelling in De Klinker in Winschoten

Lokale talenten in Sintvoorstelling in De Klinker in Winschoten

WINSCHOTEN – Voor het eerst speelt in Winschoten De Bende van Sinterklaas, een Sinterklaasvoorstelling waarin lokale talenten meespelen.

Productiebedrijf Van Straat tot Laan gaat met de talenten aan de slag en leert ze de basisbeginselen van het acteren. Op zaterdag 1 december is het eindresultaat om 15.00 uur te zien tijdens de voorstelling ‘Het Geheim van de Pepernoot’ in Cultuurhuis De Klinker.

Sinterklaas had dit jaar nieuw talent nodig voor zijn theatervoorstelling en heeft dat gevonden in Winschoten. Een aantal talenten heeft leren zingen, dansen en acteren. Na een repetitieperiode, waarbij ze versterkt zijn door Zahra Lfil, bekend uit o.a. Goede Tijden Slechte Tijden, schitteren ze op het podium tijdens de voorstelling ‘Het Geheim van de Pepernoot’.

Het is maar goed dat de talenten aanwezig zijn, want de Bende van Sinterklaas maakt er weer een zooitje van. Er blijkt dit jaar een probleem te zijn in de Pepernotenfabriek. Regelpiet is erachter gekomen dat er niet genoeg geheim ingrediënt is om pepernoten te maken. Een ramp! Want dan krijgen de kinderen straks geen pepernoten…

Gelukkig is daar Marit, het vriendinnetje van Hoofdpiet, om te helpen. Of zou zij toch meer van het probleem afweten? Zing, dans en help mee om dit spannende avontuur op te lossen en het Sinterklaasfeest te redden!

Kidsmiddag

Een speculaaspop versieren of een mooie Sinterklaaskleurplaat kleuren? Kinderen zijn vanaf 14.00 uur van harte welkom in het theatercafé. Liever met de helden uit de Sinterklaasvoorstelling op de foto? Dat kan ook! Na afloop is er de mogelijkheid om ze in het echt te ontmoeten en met ze op de foto te gaan.

Foto: Cultuurhuis De Klinker