Nieuw theaterseizoen Cultuurhuis De Klinker van start

Nieuw theaterseizoen Cultuurhuis De Klinker van start

WINSCHOTEN – Vanaf 7 mei start het nieuwe theaterseizoen bij Cultuurhuis De Klinker. Het belooft een mooi seizoen te worden.

Het theaterprogramma biedt voor ieder wat wils. Alle genres zijn weer goed vertegenwoordigd en als nieuw extraatje introduceert het cultuurhuis de zogenaamde series. Wanneer men meerdere voorstellingen combineert, kan men profiteren van een mooie korting.

Voor jong en oud

“Voor de allerkleinste theaterbezoekers hebben we prachtige voorstellingen zoals Het Zandkasteel, Sesamstraat en Bumba, voor de wat oudere kinderen bieden we De Brugklas aan”, aldus Marijke de Vries. Ook volwassenen kunnen hun hart ophalen in De Klinker. Grote producties zoals Slagerij van Kampen, Jan Keizer en Anny Schilder en Rowwen Hèze doen komend seizoen Winschoten aan. Daarnaast valt er een hoop nieuw talent te ontdekken, zoals cabarettallenten Nathalie Baartman, Martijn Kardol en Piepschuim.

De seizoensbrochure is al op te halen in De Klinker en wordt op dinsdag 7 mei bezorgd bij theaterbezoekers. De kaartverkoop start op 7 mei vanaf 13.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via indeklinker.nl of door te bellen met (0597) 700 270.

Foto: De Klinker