Theaterweekend bij De Klinker op 25, 26 en 27 januari

Theaterweekend bij De Klinker op 25, 26 en 27 januari

WINSCHOTEN – Op 25, 26 en 27 januari doet Cultuurhuis De Klinker wederom mee met het Nationaal Theaterweekend.

Tijdens dit speciale weekend bezoekt u voor slechts tien euro een voorstelling. Op deze manier krijgt iedereen kans om voor een kleine prijs kennis te maken met theater. In De Klinker kunt u op vrijdagavond genieten van de tijdloze muziek van Abba, op zaterdag wordt het lachen, gieren, brullen met de droogkomische en tikkeltje cynische Soundos en op zondag kunnen families terecht bij het interactieve theaterstuk ‘Het Raadsel van de Blauwe hand’. Maar er is meer!

Open dag

Een vast onderdeel van het Nationaal Theaterweekend is een Open Dag. Cultuurhuis De Klinker opent op zaterdag 26 januari van 12.00 tot 16.00 uur de deuren voor haar publiek. Tijdens deze Open Dag kunnen kinderen zich tot vlinder ontpoppen, kunt u kijken naar of meedoen aan demonstraties van de afdelingen dans, theater en muziek van Kunstencentrum De Klinker en kunt u een kijkje achter de schermen nemen tijdens de Theatertour. De theatertouroperator leidt u langs plekken waar u normaal gesproken niet komt en voorziet u van allerlei exclusieve backstage-informatie.

The Nutcracker and the Four Realms 12+

Tijdens het Theaterweekend biedt Kunstencentrum De Klinker op zondag 27 januari naast een theatervoorstelling een bioscoopfilm aan, namelijk de film The Nutcracker and The Four Realms. Een prachtig prinsessensprookje met een bijpassende warme familieboodschap. De film gaat over een jong meisje genaamd Clara, die van haar peetvader op kerstavond een pop in de vorm van een notenkraker krijgt. Als het meisje later op de avond klokslag twaalf uur gaat kijken naar de pop, komt ze terecht in een magische wereld waarin een oorlog woedt tussen peperkoeksoldaten en een leger muizen. Een hartverwarmende film voor kinderen vanaf 12 jaar met hun ouders.

Kaarten voor de voorstellingen en film tijdens het Theaterweekend zijn te koop via de theaterkassa van Cultuurhuis De Klinker of via indeklinker.nl. Ook voor meer informatie over het Theaterweekend kunt u terecht op de website.

Foto: Cultuurhuis De Klinker