Voordelige Menzis zorgverzekering voor minima in Oldambt

Voordelige Menzis zorgverzekering voor minima in Oldambt

WINSCHOTEN – De gemeente Oldambt biedt een voordelige zorgverzekering aan voor mensen met een lager inkomen.

Inwoners van de gemeente Oldambt met een laag inkomen (tot 130% van de bijstandsnorm) kunnen sinds 2017 gebruiken maken van de voordelige GarantVerzorgd-verzekering van Menzis.

GarantVerzorgd

Met de zorgverzekering GarantVerzorgd willen wij inwoners helpen om goed en betaalbaar verzekerd te zijn voor hun ziektekosten. Deze verzekering is voordeliger omdat Menzis en de gemeente meebetalen aan de premie. Naast een korting op de premie heeft GarantVerzorgd meer voordelen, zoals verwerking van het eigen risico in het maandbedrag van GarantVerzorgd 3.

In aanmerking

Inwoners met een uitkering of inkomsten tot 130% van de bijstandsnorm komen voor GarantVerzorgd in aanmerking. Op gemeente-oldambt.nl/garantverzorgd-voordelige-zorgverzekering staan vier voorbeelden. Twijfelt u of u in aanmerking komt? Bel ons dan via (0597) 48 20 00 of kom langs tijdens het spreekuur op 19 december.

Spreekuren

Kom naar het spreekuur als u meer informatie wilt of hulp bij het overstappen. Denkt u er wel om dat u een geldig legitimatiebewijs van u en eventuele andere gezinsleden meeneemt? Locatie van het spreekuur is De Boschpoort (Boschplein 2) in Winschoten. Het spreekuur is van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur.

Foto: Pixabay