Minder Minder…

Minder Minder…

COLUMN – Willen jullie nou meer of minder allochtoon tuig in Nederland. We zullen dat eens aan de mensen in Gorinchem vragen.

Ronny Lammers

Daar waar de straten onveilig worden gemaakt door gewelddadige lafbekken. En veel politici maar blijven roepen dat de islamisering van Europa niet bestaat. Dat misselijkmakende filmpje van deze kopschoppers is inmiddels een dikke week oud. En niemand is nog gearresteerd. De Politie bestaat niet meer. En Rutte verschuilt zich achter: “een pittig weekje”. Een ding is wel duidelijk. We glijden in dit land iedere dag verder naar beneden.

Als je met meer dan 50 allochtone jongeren blijft beuken en schoppen op 3 blanke jongetjes die bang zijn en niets terugdoen zegt dat veel over je aard. Niemand die de boel probeert te sussen. Iedereen blijft filmen. Om je heldendaden op school te laten zien.

Staatssecretaris van justitie en veiligheid Ankie Broekers-Knol wilde een gesprek met de Marrokkaanse autoriteiten over uitgeprocedeerde asielzoekers. Ze klopte op de deur. Maar Marokko deed niet open. Zette de deur geeneens op een kier. Je moet ook niet kloppen Ankie maar naar binnen denderden. Dat doen zij ook bij de grens. Ankie moet voor allochtone criminelen een strafkamp oprichten op de Rottumerplaat.
En vergeet de uitkeringen niet te bevriezen Ankie. Dat past mooi bij het winterlandschap.

We hadden die gasten natuurlijk nooit binnen moeten halen. Konden we gewoon met 65 jaar met pensioen. Was er nog steeds het ziekenfonds geweest. Hadden starters snel een betaalbare woning gevonden. Konden we Sinterklaas vieren zonder demonstratieplekken en politiemacht. Was het ‘Prettige Kerstdagen’ en geen prettige feestdagen. Hoefde dit rariteiten kabinet ons niet langer te laten doorwerken om het begrotingsgat te dichten dat ze zelf creëerden. Twee derde van alle bijstandsuitkeringen gaat namelijk naar allochtonen.

Vroeger keken we altijd naar het Eurovisiesongfestival. Ook in 1987 toen ‘we’ vijfde werden met “Rechtop in de Wind”. De zangeres Marga Bult zat aangeschoven bij Hendriks en Genee. Marga is pro Zwarte Piet. Dan moet je tegenwoordig op straat regelmatig over je schouder kijken. Marga had iets gezegd over het kleurtje van Humberto Tan. Berg je dan maar voor de social media riool. Een voorbeeldje: “Jij bent erger dan kanker. Stinkhoer, je moet verkracht worden door een groep negers.” En dan heb ik de taalfouten er maar even gemakshalve uitgehaald.

Vele mensen met mij willen maar wat graag een Humberto Tan tIntje. Ik ben blank maar vind mezelf vaak te bleek. In deze donkere dagen smeerde ik daarom een hele tube ‘Bruin zonder Zon’ op m’n gezicht. Vanmorgen keek ik in de spiegel en zag eruit als een reetveegpiet. U bent gewaarschuwd.

Ronny Lammers

Foto: YouTube