SEO Groningen

SEO Groningen

Wil jij (beter) vindbaar worden in Groningen? Kies dan voor lokale SEO met een hoogwaardige backlink vanaf de Groninger Krant! Onze website is een autoriteit in Groningen en is daarnaast aangesloten bij Google Nieuws. Hierdoor worden onze nieuwsberichten tot ver buiten de provinciegrenzen gelezen. Zodoende verwelkomen wij elk jaar meer dan een half miljoen bezoekers. En jij kunt ook meeprofiteren van deze populariteit door zoekmachine optimalisatie in Groningen via de Groninger Krant.

Lokale SEO

Dankzij onze unieke en kwalitatieve content, onze geoptimaliseerde website en het natuurlijke linkprofiel dat we over de jaren hebben opgebouwd, is onze website aantrekkelijk voor SEO in Groningen. Wie organisch beter gevonden wil worden in de zoekmachines is bij ons dus aan het juiste adres. We hebben al veel bedrijven mogen helpen met het verbeteren van hun lokale vindbaarheid. Want ieder bedrijf dat (meer) klanten uit Groningen wil, heeft er baat bij om hun website hoger in Google te krijgen.

Off-page

De eigenaar van de Groninger Krant is zelf een SEO specialist die veel ervaring heeft opgedaan bij vooraanstaande marketingbureau’s met grote klanten. We spreken dus dezelfde taal en kunnen je helpen met jouw off-page optimalisatie, oftewel linkbuilding. Je kunt bijvoorbeeld links laten plaatsen op onze homepage of de vriendenpagina. Maar je mag ook een blog aanleveren of een artikel door ons laten schrijven. Wij schrijven dagelijks berichten voor onze eigen site en kunnen dit dus ook voor jou doen.

On-page

Wil je hulp bij de on-page optimalisatie van je website, zoals het verbeteren van de techniek van je site of het schrijven van content? Of ben je op zoek naar meer Groningse links? Dan brengen we je graag in contact met een SEO bureau in Groningen voor een vrijblijvende SEO scan. Als gevolg van ons werk hebben we veel en goede contacten in de regio en verwijzen we je kosteloos door naar een professionele partner. Neem bij interesse gerust contact op voor meer informatie.