Groningse Djosaweny krijgt haar droomdag van Dream4Kids

Groningse Djosaweny krijgt haar droomdag van Dream4Kids

GRONINGEN – De Groningse Djosaweny staat voor een dag in de spotlights tijdens haar droomdag.

Stichting Dream4Kids organiseert unieke droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, die een ernstig traumatische ervaring hebben gehad; denk aan een rouwtrauma, mishandeling of seksueel misbruik. Als onderdeel van hun behandeltraject vervult Dream4Kids hun mooiste dromen, waardoor deze kinderen weer moed en energie krijgen om in de toekomst te geloven.

Zo ook Djosaweny. Net als de andere droomkinderen waar Dream4Kids zich voor inzet, heeft Djosaweny al veel meegemaakt in haar korte leventje. Op haar droomdag is Djosaweny samen met haar beste vriendinnetje VIP in de CoolCat. Vol enthousiasme stormen de meiden de winkel binnen. Binnen no-time hebben de dames alle twee een prachtig outfit gevonden! “We hoeven nu niet meer naar school toch? Mogen we bij jullie blijven?” is het eerste wat de dreamchasers horen als ze de CoolCat uitstappen.

Gelukkig is de dag nog lang niet voorbij, want ze mogen zelf milkshakes maken. Niet zomaar milkshakes: met heel veel slagroom, suikerspin, zure matten, snoepjes en kleurstoffen. De volgende activiteit is een fotoshoot. Als echte sterren worden ze professioneel op de gevoelige plaat vast gelegd. Vol trots poseren ze met hun nieuwe kleding. Als verrassing komt het gezin van Djosaweny ook nog! De dag wordt afgesloten met een diner voor het gezin, ze mogen alles eten wat ze willen. Het was een droomdag om nooit meer te vergeten.

Dream4Kids  

Dream4Kids zorgt ervoor dat getraumatiseerde kinderen in het zonnetje gezet worden, zodat zij weer de moed en energie krijgen om in hun dromen te geloven. En dat is gelukt met deze droomdag! Dreamchasers en sponsoren, bedankt voor het mogelijk maken van deze geweldige dag!

Foto: Dream4Kids