Kraambank blij met overgebleven babyspullen vrijmarkt

Kraambank blij met overgebleven babyspullen vrijmarkt

GRONINGEN – De Kraambank van Isis Kraamzorg is blij met overgebleven babyspullen van de vrijmarkt tijdens Koningsdag.

Stond je vandaag op de vrijmarkt met babyspullen? En heb je spullen over? De Kraambank is blij met alle babyspullen (met uitzondering van speelgoed en knuffels) die overgebleven en in goede staat zijn. De Kraambank zamelt babyspullen in en geeft deze door aan gezinnen die het nodig hebben. Je kunt de spullen tijdens kantoortijden brengen bij de Kraambank Groningen aan de Queridolaan 5.

De Kraambank is ontstaan uit de gedachte dat er in toenemende mate (aanstaande) ouders en gezinnen zijn die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Gelukkig zijn er veel gezinnen die deze (aanstaande) ouders een warm hart toedragen en hun gebruikte spullen willen doneren aan de Kraambank. Dankzij deze gulle gevers kan de Kraambank bestaan.

Gebruik maken van de Kraambank?

Misschien is de Kraambank ook iets voor jou. Praat er dan over met je verloskundige, gynaecoloog of intaker van Isis Kraamzorg. Zij weten precies wat je nodig hebt voor je baby en kunnen contact met de Kraambank opnemen als de Kraambank je kan helpen. De Kraambank is dus niet open voor iedereen, maar alleen voor (aanstaande) ouders die zijn aangemeld.

Foto: Isis Kraamzorg