Lianne de Haan genomineerd voor Beauty Award

Lianne de Haan genomineerd voor Beauty Award

GRONINGEN – Lianne de Haan, eigenaar van Boudoir City-Spa, is genomineerd voor Schoonheidsspecialist van het jaar.

Slechts zeven maanden geopend en nu al genomineerd voor een award, iets waar de oprichters Lianne de Haan en Jill Flokstra bij de opening van Boudoir City-Spa alleen maar van konden dromen. Met het bekendmaken van de nominaties van de Beauty Award is het eerste feestelijke moment een feit. Een Beauty Award is de hoogst haalbare onderscheiding in de beauty branche waarbij een vakjury iedere deelnemer beoordeelt op verschillende aspecten, zoals missie, visie, vakinhoudelijke kennis, personeelsbeleid en PR en marketing.

Om deel te mogen nemen, moest elke deelnemer voor de deadline een aantal vragen uitwerken. Deze vragen hadden betrekking op vakinhoudelijke kennis, ondernemerschap en toekomstvisie. Vervolgens beoordeelt een deskundige, onafhankelijke jury de ingezonden stukken, dit in combinatie met de bevindingen van een mystery guest, resulteerde in een toplijst van genomineerden.

Afgelopen week had Lianne een persoonlijk gesprek met de vakjury. Tijdens dit gesprek moest zij de jury overtuigen van haar onderscheidend vermogen. Lianne: “Het zou zo’n eer zijn om deze prijs op 14 april in ontvangst te mogen nemen. Jarenlang heb ik mijn kennis opgedaan in loondienst. Nu ik alles zelf, samen met vriendin en compagnon Jill, in eigen handen heb, geeft dit mij zoveel voldoening. Alle puzzelstukjes vallen op hun plaats!”

Foto: Lianne de Haan