Lianne de Haan van Boudoir City-Spa wint Beauty Award 2019

Lianne de Haan van Boudoir City-Spa wint Beauty Award 2019

GRONINGEN – Lianne de Haan van Boudoir City-Spa in Groningen wint de Beauty Award 2019 voor beste schoonheidsspecialist van het jaar.

Lianne behoorde tot de laatste twee genomineerden en mag zich vanaf vandaag de beste schoonheidsspecialist van Nederland noemen. “Toen ik mijn naam hoorde kon ik het niet geloven! Wij zijn nog geen jaar geopend en mag nu al deze felbegeerde prijs in ontvangst nemen. Een absolute kroon op mijn werk”, aldus een dolenthousiaste en trotse Lianne. De Beauty Award is bedoeld om de verbinding met de verdere professionalisering van de branche te versterken en het ondernemerschap aan te moedigen.

Onvoorwaardelijke inzet

De vakkundige jury verkoos Lianne tot winnaar, omdat zij onder de indruk was van onvoorwaardelijke inzet en manier waarop zij haar vak en ondernemerschap uitoefent. Het was een lang traject voor Lianne om uiteindelijk de felbegeerde award in ontvangst te mogen nemen. De winnaar werd beoordeeld op PR, marketing, organisatie en ondernemerschap, commercie en vaktechniek.

Spetterende uitreiking

Het NBC in Nieuwegein was het toneel voor de uitreiking van de prestigieuze Beauty Awards 2019. Een recordaantal van 700 gasten en pers waren getuige van de uitreiking van de awards. De presentatie van de spetterende avond was ook dit jaar weer in handen van de altijd charmante Kim Kötter.

Foto: Beauty Awards