Open dag bij rtv-RSO en Seniorenkrant Groningen

Open dag bij rtv-RSO en Seniorenkrant Groningen

GRONINGEN – De Regionale Senioren Omroep (RSO) en Seniorenkrant Groningen houden een open dag op zaterdag 15 december.

De open dag is van 10.30 tot 15.30 uur in Maartenshof aan Schaaksport 100 in Groningen. Schuif aan bij de koffietafel. Ga in gesprek met de redacties. Ervaar zelf hoe het is om te filmen, te interviewen of te presenteren in de studio van rtv-RSO. Of doe mee met een van de korte workshops interviewen, schrijven van een artikel of van een persbericht. Wie de smaak te pakken krijgt kan zich melden bij de redacties.

De Seniorenkrant is onderdeel van Groningen Plus. Tijdens deze dag viert Groningen Plus haar 10-jarig bestaan. U kunt aan de koffietafel in gesprek met Groningen Plus over het verleden, de activiteiten van dit moment en de plannen voor de toekomst. Zing’ s middags mee met het Meezingcafé en bezoek de virtuele stadswandeling van een van de Gilde-stadsgidsen. Om 14.30 uur start het meezingcafé in het Grand Café.

Akkie Hofstee staat kort stil bij de afgelopen en komende 10 jaar. Op dat moment gaat ook de promotiefilm van Groningen Plus in première. Zie voor meer informatie de websites skgr.nl en rtv-rso.nl.

Foto: Groningen Plus