WALHALLAbGro en SKSG werken samen voor maakonderwijs

WALHALLAbGro en SKSG werken samen voor maakonderwijs

GRONINGEN – WALHALLAbGRo en Stichting Kinderopvang Stad Groningen (SKSG) slaan de handen ineen voor maakonderwijs.

Sinds eind 2018 werken de twee organisaties samen om kinderen op een interactieve manier in aanraking te laten komen met Wetenschap en Techniek, een belangrijke pijler bij SKSG. WALHALLAbGro, een uitdagende talent-ontwikkelingsplek, is sinds oktober vorig jaar een belangrijke nieuwe speler in Groningen. Iedereen kan hier terecht voor echt Maakonderwijs.

Zowel in kerst -en voorjaarsvakantie konden in totaal 200 kinderen van verschillende bso-locaties van SKSG allerlei technieken uitproberen in de werkplaats van WALHALLABGro, zoals houtbewerking, elektrotechniek, metaalbewerking, bouwen met vouwstenen en nog veel meer. Het was een groot succes en beide organisaties zetten de samenwerking graag voort.

Locaties van SKSG kunnen nu wekelijks gebruik gaan maken van de unieke mogelijkheden van het lab. In de volgende kerst -en voorjaarsvakantie zullen er weer speciale dagen georganiseerd worden in het kader van de Wetenschap en Techniek pijler van SKSG.

Op woensdagen en vrijdagen kan iedereen van 10.00 tot 17.00 uur terecht in WALHALLAbGRo aan de Travertijnstraat 12 in Groningen. Scholen en andere instanties met grote groepen ook op afspraak op deze of andere dagen via karianne@walhallab.nl of 06-36163661

Foto: