Workshop voor boze mannen in Groningen

Workshop voor boze mannen in Groningen

GRONINGEN – Op 6 april 2019 organiseert Rage Club hun eerste officiële workshop voor mannen met (onderdrukte) boosheid in Groningen.

Rage Club helpt mannen om hun boosheid en frustratie niet destructief maar juist constructief en doelgericht in te zetten. Mannen die nooit woede voelen leren de emotie te gebruiken om grenzen aan te geven en voor hun behoeftes op te komen. Mannen die juist vaak boos en gefrustreerd zijn leren dit op een veilige en gezonde manier te uiten. Met rust en ontspanning als gevolg.

Boosheid en frustratie

“Woede en frustratie vinden we eng en kan schade aanrichten. Dus zijn we het maar gaan onderdrukken. Met ziekte, stress en onvrede als gevolg. ‘Boos zijn’ is een taboe en heeft door de geschiedenis heen een negatieve reputatie opgebouwd. Het behoort zelfs tot één van de hoofdzonden van de katholieke kerk. Uitbarstingen van boosheid en frustratie hebben vaak schadelijke gevolgen voor hunzelf en hun omgeving. Kijk bijvoorbeeld maar naar de acties van verschillende groepen bij de Zwarte Pieten discussie. We zijn het verleerd om op een goede manier onze boosheid te uiten en die van de ander te ontvangen. De workshops bieden tools om succesvol met deze emoties om te gaan in het dagelijkse leven”, aldus Peter Adema.

De missie van Rage Club is om iedere man in Nederland op een gezonde en veilige manier met frustratie en woede om te laten gaan. De voormalige nice guys Peter Adema en Frits Duursma hebben veel woede en frustratie onderdrukt in hun leven. Ze ontdekten dat elke keer als ze woede veilig en effectief uiten er rust en ontspanning ontstaat en stress verdwijnt.

Oproep aan mannen van Nederland

Ben je altijd boos? Of ben je nooit boos? Heb je wel eens zin om je helemaal uit te leven maar je doet het niet? Dan roepen Frits en Peter jou op om mee te doen met workshop Rage Club Groningen. De kracht van boosheid op een veilige manier gebruiken maakt aantrekkelijk en succesvol. De workshop geeft een onvergetelijke ervaring en tools om succesvol met deze emoties om te gaan in het dagelijkse leven.

Zwaard Editie

Ga los met Peter Adema, geoefend historisch zwaardvechter (o.a. van de film Redbad). Als onderdeel van het woedewerk gaan we letterlijk voluit zwaardvechten. De aanval met het zwaard staat voor het verwezenlijken van doelen. De verdediging staat voor het aangeven van grenzen.

De workshop biedt:

  • een onvergetelijke ervaring;
  • tools om boosheid dagelijks op een veilige manier te uiten;
  • tools om boosheid in te zetten voor aantrekkingskracht, succes en kracht;
  • ontspanning, rust en ruimte door de ontlading;
  • vrij voelen als een Boeddha.

De workshop is voor elke man vanaf 17 jaar die een longsword kan vasthouden. De workshop vindt van 10.030 tot 17.00 uur plaats in De Poort aan de Moesstraat 20 in Groningen. Tickets zijn online verkrijgbaar vanaf 88,88 euro (incl. lunch).

Foto: Rage Club Groningen