Pre housewarming nieuwbouwproject Klavertje 4

Pre housewarming nieuwbouwproject Klavertje 4

WINSCHOTEN – Afgelopen week was de feestelijke pre housewarming van het nieuwbouwproject Klavertje 4 aan de Grachtstraat in Winschoten.

Hier bouwt Bouwbedrijf Kooi in opdracht van ontwikkelaar Rizoem vier gasloze twee-onder-een-kapwoningen. Daarmee is de woonbuurt op het voormalige OZMI-terrein compleet. De aannemer en ontwikkelaar hadden de kopers, architect en medewerkers van de gemeente uitgenodigd voor dit heugelijke moment.

Pre housewarming

Inmiddels staat het casco van de woningen en zijn de dakpannen gelegd. De woningen zijn alle vier verkocht. De pre housewarming werd kort ingeleid door Dick Janssen, partner van Rizoem, directeur Jan Emmo Hut van Bouwbedrijf Kooi en Jan Legters namens de gemeente. Vervolgens konden de bewoners hun woning-in-aanbouw bezichtigen. Onder het genot van een hapje en een drankje was er daarna gelegenheid om alvast kennis te maken met hun toekomstige buren.

Dinercheque

De kopers ontvingen namens Kooi en Rizoem een dinercheque om de kennismaking voort te zetten tijdens een gezamenlijk etentje. Naar verwachting kunnen zij vanaf het begin van deze zomer genieten van hun nieuwe huis.

Foto: Rizoem