Linkbuilding Groningen

De Groninger Krant is de digitale krant voor nieuws en persoonlijke verhalen uit de stad en provincie Groningen. Onze website heeft een groot bereik en trekt jaarlijks meer dan een half miljoen bezoekers. Daarnaast hebben we goede SEO-scores en een natuurlijk linkprofiel. Al deze factoren maken de Groninger Krant interessant voor online adverteren en linkbuilding. Bovendien ziet Google ons als een autoriteit en zijn we opgenomen in Google Nieuws.

Kwalitatieve backlink

Ben jij op zoek naar links uit Groningen? Laat startpagina’s en startpagina-klonen links liggen en ga voor kwaliteit: plaats een link op de website van de Groninger Krant! Je kunt een backlink krijgen vanaf onze vriendenpagina of onze homepage. Op de homepage kun je een tekstlink óf een afbeelding met link in onze carrousel. Het voordeel van een link op de homepagina ten opzichte van de linkpagina, is dat links op onze homepage ook bij elk nieuwsbericht getoond worden!

Linkbuilden met blogs

Daarnaast is het mogelijk om artikelen met links aan te leveren. Wij hanteren daarvoor wel een paar voorwaarden, zoals de insteek van het bericht, het aantal links en het type links. Je kunt een blog aanleveren of door onze redactie laten schrijven. Dus wil jij hoger in Google komen? Of beter vindbaar worden in Groningen? Neem contact op voor meer informatie over linkbuilding, want met een link vanaf dé online krant van Groningen geef je jouw website een boost in de zoekmachines!