Adverteren

Adverteren

De Groninger Krant is de digitale krant voor nieuws en persoonlijke verhalen uit stad en provincie Groningen. Via deze website, Google News en onze kanalen op sociale media (Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn) bereiken wij maandelijks duizenden unieke bezoekers.

De Groninger Krant is een particulier initiatief zonder winstoogmerk en staat niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij denken niet in oude patronen, zoals advertenties in ruil voor geld. Wij willen graag een relatie opbouwen en elkaar versterken. Daarom is het alleen mogelijk om te adverteren via barter: adverteren waarbij niet wordt betaald in geld, maar waarbij puur en alleen een wederdienst wordt geleverd.

Wil je jouw bedrijf, dienst of product onder de aandacht brengen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op. We denken graag met je mee en kunnen voor jou een pakkend artikel schrijven en publiceren.

Adverteren in Groningen

Onze bezoekers komen vrijwel allemaal uit Groningen. Is jouw bedrijf gevestigd in Groningen of omgeving? Dan is onze doelgroep uitstekend geschikt voor jouw advertentie. Wil je graag adverteren, maar heb je nog geen tekst, banner of advertentie? Wij kunnen altijd een simpele tekst of advertentie voor je ontwerpen.

Groot online bereik

De Groninger Krant is aangesloten bij Google Nieuws, waardoor alle nieuwsberichten op de voorpagina van Google verschijnen. Daarnaast hebben onze berichten een groot bereik via Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.

Adverteren Groningen
Stijging in bezoekcijfers GroningerKrant.nl

Gericht adverteren

In de Groninger Krant is slechts ruimte voor een beperkt aantal advertenties. Deze staan bovenaan op elke pagina en bij ieder nieuwsbericht (zie de groen gemarkeerde banners hieronder). Ook bieden we de mogelijkheid tot adverteren middels editorials en advertorials: advertenties in de vorm van een nieuwsbericht. Wil je online adverteren? Neem vrijblijvend contact op.

Online advertentie