MEIDEN Avond bij Kinepolis Groningen op 21 juni

MEIDEN Avond bij Kinepolis Groningen op 21 juni

GRONINGEN – Op 21 juni kun jij samen met je vriendinnen als VIP naar de voorpremière van tienerfilm 100% Coco New York.

Tijdens de Kinepolis MEIDEN Avond zie je niet alleen als eerste deze heerlijke film, je kunt ook als een echte ster shinen op de roze loper. In de bioscoop krijg je een welkomstdrankje en een snack, zijn er stands met beauty- en lifestyleproducten en ga je naar huis met een fancy goodiebag. Duimpjes omhoog, want dit ga je liken!

100% Coco New York

Dit tweede deel van 100% Coco New York van Niki Smit belooft weer een hit te worden. Nola Kemper, Valentijn Avé en Merel de Zwart schitteren opnieuw op het witte doek in deze nieuwe film van regisseur Tessa Schram. In 100% Coco New York heeft styletiger Coco bijna zomervakantie. Terwijl haar klasgenoten vertellen over hun jaloersmakende vakantieplannen, kijkt Coco allesbehalve uit naar de zomer met haar moeder op een regenachtig Waddeneiland. Wat ze nog niet weet, is dat ze een zomer vol fashion-avonturen op de New York Fashion School heeft gewonnen, in het hippe en va va vooming New York!

Deze derde editie van de Kinepolis MEIDEN Avond, die de bioscoop organiseert in samenwerking met MEIDEN magazine, mag je niet missen! De aanvangsttijd is 18.30 uur. De film start om 19.15 uur. Tickets a 10,50 euro scoor je hier!

Foto: Kinepolis Groningen