Nieuws over Aanbiedingen

Besparen op je energiekosten, hoe doe je dat?

Door | 29 april 2023

GRONINGEN – Of je nou een mega goede baan hebt of dat je het niet zo breed hebt, iedereen wil besparen op zijn energierekening. Er zijn een aantal verschillende manieren om te besparen op je energierekening en in deze blog zullen we de belangrijkste bespreken. Apparaten uit Allereerst is het verstandig om zo zuinig mogelijk om te gaan… Lees meer »

Wat is het belang van het verticuteren van gazon?

Door | 10 januari 2023

GRONINGEN – Heb je een prachtig gazon in je tuin liggen? Dan wil je hier ongetwijfeld zo lang mogelijk van genieten. Dat krijg je voor elkaar door dit gazon op de juiste manier te onderhouden. Concreet betekent dit het volgende: je moet het gazon regelmatig grasmaaien en verticuteren. Gras verticuteren is, spijtig genoeg, een stap die door veel… Lees meer »

Welke natuurlijke ontstressers zijn de moeite waard?

Door | 30 juni 2021

GRONINGEN – Nederlanders kampen steeds vaker met slaapproblemen. Dat blijkt uit een gezondheidsenquête van het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS). Het van de ene op de dag moeten omschakelen op telewerken, de angst voor de pandemie en sociale contacten die wegvallen, veroorzaken stress. In de apotheek vind je medicijnen die de stress wegnemen, die helpen bij het in slaap vallen… Lees meer »

Nieuwe maatregelen: de impact van corona op Black Friday

Door | 7 november 2020

GRONINGEN – Dit jaar geen gezellige decoratie in de winkels – Black Friday zal dit jaar voornamelijk digitaal zijn. Minister-president Mark Rutte kondigde op 3 november 2020 extra maatregelen aan om het coronavirus een halt toe te roepen. Deze maatregelen gingen op 4 november om 22.00 officieel van kracht. De aangekondigde maatregelen zijn een klap in het gezicht… Lees meer »

Gratis fiets-check en reparatie op Grote Markt in Groningen

Door | 24 oktober 2020

GRONINGEN – Stadjers en studenten konden afgelopen vrijdag terecht bij de gratis fiets-check met reparatie op de Grote Markt in Groningen. Een kapotte rem, defecte versnellingen of geen verlichting? De politie waarschuwde eerder deze week dat ze strenger gaan controleren op fietsen zonder licht. En omdat de dagen weer korter worden organiseerde Fietscentrum Groningen een fiets-check op de… Lees meer »