De lente is in het land, tijd voor een korte werkbroek!

De lente is in het land, tijd voor een korte werkbroek!

GRONINGEN – De lente en het mooie weer komt stilaan terug in het land, en nu het terug aangenaam werken is in het zonnetje, is het misschien eens interessant om een nieuwe werkbroek aan te schaffen.

Bij Bevazet hebben ze een mooie collectie van verschillende soorten werkbroeken die passen bij elke branche, en dat tegen de beste prijzen. Werkbroeken.nl hecht veel belang aan een goede service, dus ze zijn er zeker van dat u uw ideale werkbroek zult vinden bij hen.

“We hebben gemerkt dat de aandacht meestal gaat naar goed gereedschap en goede werkschoenen, maar heeft u er misschien al eens aan gedacht om die lange warme werkbroek in te ruilen tegen een korter en luchtiger exemplaar? Korte werkbroeken zijn interessant als u vooral buiten actief bent. Ze helpen enorm tegen zweten en houden u of uw personeel fris tijdens de warme zomermaanden. Al dat zweet en die nattigheid van de zomerse regenbuien zorgen ervoor dat uw lange broek gaat kleven tegen uw benen en dat uw broek zompig en zwaar wordt. Tijdens het uitoefenen van uw beroep kan dat voor onaangename situaties zorgen, wat natuurlijk absoluut te vermijden is.

Het wil natuurlijk niet zeggen dat wanneer u een korte broek koopt, u moet inboeten op kwaliteit of functionaliteit. Ze zijn namelijk even handig dan een lange werkbroek. Mocht u veel op uw knieën zitten, dan hebben we voor u ook stevige kniebeschermers in de aanbieding, zoals de KNEEFLEX kniebeschermers.

Bij Bevazet beschikken we over twee grote categorieën van werkbroeken: broeken met katoen (zoals spijkerwerkbroeken als de Blåkläder 15341310) en broeken met een hoog gehalte aan polyester, zoals de Blåkläder 15371804 waardoor u toch buiten kunt werken voor als het eens mocht regenen.

We raden u aan om zeker goed de verschillende soorten broeken te vergelijken, omdat elke werkbroek geschikt is voor een andere soort klus. Zo is er bijvoorbeeld de kleur. Moet u veel langs de straat werken en bent u veel actief in het verkeer? Dan raden we u de Blåkläder 15371804 of de Dassy Venna aan. Door zijn felle kleuren valt u op in het verkeer en houdt u de situatie veilig. Ook als bouwvakker zijn deze broeken uitermate geschikt, zodat u steeds zichtbaar blijft wanneer er met hijskranen of dergelijke wordt gewerkt. De Tricorp TKC2000 heeft een canvasstof, waardoor hij erg stevig is en lang mee gaat. Hij zou dus geschikt kunnen zijn voor te werken in de natuur.

Bent u vaak actief in een vuile omgeving? Dan is het interessant om eens een kijkje te nemen naar een broek met een hoog gehalte aan polyester, zoals de Dassy® Monza. Deze stof is gemakkelijk uit te wassen en is bovendien erg sterk. Geen enkele klus is dus te zwaar voor deze kanjer! Moet u vaak op de grond zitten, bijvoorbeeld als loodgieter of wanneer u tegels aan het plaatsen bent? Dan is een broek met een hoog gehalte aan polyester de perfecte keuze. Door zijn stevigheid en vuilbestendigheid zult u heel lang plezier hebben aan uw werkkledij.

Voor de schilders onder ons hebben we ook een professionele oplossing. Als schilder is het belangrijk dat u goed ziet welke kleur u gebruikt tijdens het schilderen. Daarom mag de kleur van uw eigen kledij niet weerkaatsen op de muur die u aan het schilderen bent, of op de verf die u aan het samenstellen bent voor uw klant. De BT – K_P geeft u alles wat u nodig heeft tijdens de werkzaamheden.

We hebben ook enkele broeken in ons assortiment met zeer veel stevige zakken en bevestigingspunten. Heeft u nood aan veel opbergruimte tijdens uw werk? Bent u bijvoorbeeld een loodgieter of timmerman? Dan hebben we de ideale oplossing voor u! Kijkt u bijvoorbeeld naar de Blåkläder 15021370 en de Herock PALLAS. Als schrijnwerker zou de FHB THEO een goede keuze kunnen zijn.

Omdat comfort ook belangrijk is tijdens het werk, beschikken we over werkbroeken met een stretchfunctionaliteit. Die geven wat mee en zitten veel gemakkelijker dan normale werkbroeken.

Als professional is het dus belangrijk om goed naar het totaalplaatje van de broek te kijken. Kijk dus niet alleen naar het uiterlijk, maar ook naar de functionaliteit en de stevigheid van de broek. Heeft u bijvoorbeeld een hamer nodig? Let er dan op dat de broek een hamerlus heeft. Kies een broek met veel zakken als u veel spullen binnen handbereik nodig heeft tijdens de werkzaamheden. We hebben een mooi assortiment aan topmerken, waaronder Tricorp, Blaklader (Blåckläder), Herock en FHB.

Natuurlijk kunt u als particulier ook gewoon bestellen bij ons. We hebben ook voor u een mooie keuze aan functionele werkbroeken. Als u eens sporadisch werkkledij nodig heeft om bijvoorbeeld in de tuin te werken, kleine klusjes te doen of om behang te plakken, hebben we budgetvriendelijke, maar toch kwalitatieve exemplaren in de aanbieding, zoals deze broek.

Bij Werkbroeken.nl staat een goede klantenservice op één. Daarom kunt u bij ons een offerte aanvragen om uw werkbroeken te laten bedrukken of borduren met uw eigen logo of tekst! Verder kunt u uw broek bij ons gratis laten retourneren wanneer deze niet goed past of als u er toch niet 100% tevreden over bent. Ideaal toch? En uw pakketje wordt gratis geleverd vanaf €99,-. Wilt u alle mogelijkheden eens grondig en fysiek bekijken en heeft u toch graag persoonlijk advies? We hebben ook een fysieke winkel in Brandwijk waar ons team van specialisten u graag aan uw ideale korte werkbroek helpt!

Ook online doen we er alles aan om u zo goed mogelijk te woord te staan. We hopen dat u onze blog interessant vond en dat u nu inspiratie heeft opgedaan om de perfecte keuze te maken uit ons assortiment. Kijk gerust even verder op onze site, en stel gerust al uw vragen aan ons. Wij staan klaar om u verder te helpen. Werk ze!”

Foto: Bevazet