Basiscursus Theater voor kinderen bij VRIJDAG

Basiscursus Theater voor kinderen bij VRIJDAG

GRONINGEN – Vanaf 10 april start bij VRIJDAG de korte Basiscursus Theater voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar.

“Dus heb je wel eens gedacht: theatermaken, dat wil ik ook? Dan is nu je kans om je droom waar te maken”, aldus Maartje Ghijsen, theaterprogrammeur bij VRIJDAG. “De basiscursus geeft je de kans om uit te proberen of toneelspelen bij je past. Op een vrolijke manier leer je samen, met jouw eigen lijf en stem, je fantasie tot leven te brengen op de vloer. En ook al denk je geen talent te hebben, weet ik zeker dat we je bij VRIJDAG een theaterervaring kunnen bieden die iets met je doet!”

De cursus bestaat uit acht lessen en is te volgen op woensdag- of donderdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur in het VRIJDAG Theater aan de Noorderbuitensingel 11 in Groningen. De lessen worden gegeven door de ervaren en bevlogen theatermaker-docenten Erin Stel (woensdag) en Philipp Cahrpit (donderdag). Kijk voor meer informatie op bijvrijdag.nl/basistheater.

Theater bij VRIJDAG

Bij VRIJDAG is theater samen plezier hebben, verhalen vertellen en levenskennis opdoen. Binnen de verschillende projecten die in de theaterroutes en cursussen worden aangeboden, worden kinderen gestimuleerd om theater te maken vanuit hun eigen nieuwsgierigheid en fascinaties. “Jij bent ons uitgangspunt, met je eigen verhaal. Bij VRIJDAG kun je zo beginnen!”

Subsidie op lesgeld

Wil je graag meedoen, maar is de cursus te duur? Voor kinderen in de stad en provincie Groningen zijn er diverse kortings- en subsidiemogelijkheden. Check bijvrijdag.nl/subsidie.

Foto: Zoltan Acs