Kennismakingslessen Schrijversvakschool Groningen

Kennismakingslessen Schrijversvakschool Groningen

GRONINGEN – Op 31 januari geeft Schrijversvakschool Groningen kennismakingslessen fictie, non-fictie en zakelijk schrijven.

De lessen vinden plaats in het Praedinius Gymnasium aan de Turfsingel 82 in Groningen en zijn geschikt voor iedereen die is geïnteresseerd in literair, journalistiek of zakelijk schrijven. Deelname is gratis, maar reserveren is gewenst. Graag bellen naar (06)14 771 011 of mailen via contact@svsgroningen.nl.

De lessen beginnen om 19.00 uur en duren tot ongeveer 21.45 uur. Aan het begin van de les licht Pauline Durlacher, directeur van Schrijversvakschool Groningen, het programma voor het komende semester toe. Na afloop is er tijd voor overleg en kan werk worden ingeleverd voor een gedetailleerd advies.

Schrijversvakschool

Schrijversvakschool Groningen verzorgt opleidingstrajecten in fictie en in non-fictie. Er zijn mogelijkheden voor wie net begint met schrijven, voor wie zich breed wil ontwikkelen, maar ook voor wie al verder is in een specifiek genre of juist zakelijk wil leren schrijven. Ieder niveau kent toelatingseisen en voorwaarden. De student kiest de zwaarte en werkdruk van het programma.

Foto: Schrijversvakschool Groningen