Klaas Landman uit Niebert in finale Ouderen Songfestival

Klaas Landman uit Niebert in finale Ouderen Songfestival

NIEBERT – Klaas Landman uit Niebert staat op 8 december in de Grande Finale van het Ouderen Songfestival 2018 in het DeLaMar Theater te Amsterdam.

Landman doorliep glansrijk de voorronde en de halve finale van dit landelijke festival voor zangtalenten van 55 en ouder. Als Grande Finalist gaat hij de strijd aan met vijftien mede-finalisten. Alle finalisten worden live begeleid door het Ouderen Songfestival Orkest onder leiding van Kees van Zantwijk. De presentatie van de Grande Finale van deze 27e editie van het Ouderen Songfestival is in handen van Dolly Bellefleur.

Met zijn vertolking van Weet je nog wel die avond in de regen van Jack Bulterman maakt Landman kans jury en publiek voor zich te winnen. De Nieberter zou zomaar zowel de vakjuryprijs als de Hans Martinusse|Amsterdamprijs (publieksprijs) in de wacht kunnen slepen. Oordeel zelf door een fragmentje van Landmans optreden tijdens de halve finale in Posthuis Theater Heerenveen te beluisteren op ouderensongfestival.nl.

Luister en verwonder u over dit talent uit onze buurt. Goed mogelijk dat u hem kent. Hij was werkzaam bij Radio Noord als zanger/liedjesschrijver en trad en treedt met een eigen programma samen met zijn partner Gerard van der Laan in buurt en omstreken op. U kunt zorgen dat onze trots uit het hoge noorden de OSF-internetprijs 2018 in handen krijgt. Breng uw stem op hem uit. Stemmen is mogelijk tot op de dag van de Grande Finale, zaterdag 8 december.

Foto: Ouderen Songfestival