Nazomeren Festival presenteert Bizzey, Nachtcollege en meer

Nazomeren Festival presenteert Bizzey, Nachtcollege en meer

GRONINGEN – Nazomeren Festival heeft haar stage-hosts bekend gemaakt voor de editie van 14 september, waaronder Bizzey.

Nazomeren Festival is ondertussen een bekende naam in het noorden. Zo’n 5.000 bezoekers komen jaarlijks richting Festivalterrein Roodehaan om de einde van de zomer te vieren. Het festival is voornamelijk bekend onder studenten vanwege de gezellige noordelijke sfeer en de diverse muzikale programmering. Dit jaar heeft de organisatie weer de beste partijen bij elkaar gehaald om dit festival waar te maken.

Bizzey, de grote naam binnen urban in 2018, zal een eigen stage onder handen nemen met zijn gloednieuwe concept Doe Je Dansie! Ook komt er weer een grote house stage, verzorgd door Nachtcollege. En over Groningse concepten gesproken, de jongens van Kopjek en Selektor slaan hun handen ineen om tijdens het festival hun succesvolle concept Kaamos in een festivalsetting te presenteren. En last but not least zijn ook de Happy Feelings er weer bij.

Nazomeren Festival vindt dit jaar plaats op 14 september van 13.00 tot 00.00 uur. Er zijn nog tickets verkrijgbaar dus wacht niet lang en zet je klok op nazomer!

Foto: Nazomeren Festival