Nieuwkomers en Groningers: Let’s Meet!

Door | 27 juni 2024

GRONINGEN – Wees welkom bij Let’s Meet! waar Groningers en nieuwkomers elkaar op 5 juli in een gezellige setting ontmoeten. Het wordt een avond vol verhalen, muziek, ontmoeting en inspiratie. Taalbarrière? Geen probleem. De organisatie zorgt ervoor dat iedereen met elkaar in contact komt, zelfs als je niet dezelfde taal spreekt.

VRIJDAG in de Buurt organiseert meerdere bijeenkomsten op verschillende locaties in de gemeente Groningen, voor Groningers en nieuwkomers: Let’s meet! “Laten we elkaar ontmoeten en elkaar leren kennen. Iedere bijeenkomst biedt een unieke kans om in contact te komen met mensen met allerlei culturen en achtergronden.”

Wat kun je verwachten?

De avond wordt gevuld met een mooi programma:

  • Live muziek: Lokale artiesten maken muziek
  • Eten en drinken: Geniet van heerlijke hapjes en drankjes
  • Inspirerende spreker: Een nieuwkomer deelt zijn of haar bijzondere verhaal
  • Veel ontmoeting: Op een ontspannen en laagdrempelige manier ontmoet je nieuwe mensen

De eerste bijeenkomst

Vrijdag 5 juli is de allereerste editie van Let’s meet! De livemuziek wordt verzorgd door de band Karam & the Friends. Multidisciplinair kunstenaar Firas Kaloussiyh is de spreker van deze avond. Hij deelt zijn inspirerende, eigen verhaal.

Datum:Vrijdag 5 juli 2024
Tijd:18.00 – 21.00 uur
Locatie:Wijkbedrijf Selwerd (Bottelroosstraat 3)
Aanmelden:karam.shebat@bijvrijdag.nl

Over VRIJDAG in de Buurt

VRIJDAG in de Buurt stimuleert kunst en cultuur in de wijken, buurten en dorpen van Groningen, zodat Groningen nóg leuker wordt om te wonen! Kunst en cultuur ervaren en maken heeft tal van positieve effecten op mensen en de samenleving. Door in te zetten op leefbaarheid en verbinding en bieden we alle inwoners een grotere kans om gelukkig te worden. VRIJDAG in de Buurt is onderdeel van VRIJDAG, het huis van de amateurkunst voor Groningen.