Première ‘De Film van Dylan Haegens’ in Groningen

Première ‘De Film van Dylan Haegens’ in Groningen

Op 12 augustus gaat De Film van Dylan Haegens om 11.00 uur in première in Kinepolis Groningen. Dylan Haegens en zijn team zijn daarbij ook aanwezig.

Vanaf 16 augustus draait de gloednieuwe familiefilm De Film van Dylan Haegens, een samenwerking tussen YouTuber Dylan Haegens en Just Film Distribution, in de Nederlandse en Belgische bioscopen. Op zondag 12 augustus gaat de film om 20.30 uur op feestelijke wijze in première bij Schouwburg Venray. Eerder die dag vliegt Team Dylan Haegens per helikopter door Nederland om zijn fans te verwelkomen bij zijn eerste bioscoopfilm.

Dylan Haegens vliegt op zondag 12 augustus in totaal naar vijf locaties in Nederland om samen met zijn fans de première te vieren. De eerste filmpremière vindt plaats in Groningen, waarna hij doorvliegt naar Enschede, Utrecht, Breda en eindigt in zijn woonplaats Venray voor de officiële première.

De Film van Dylan Haegens

Dylan heeft zijn leven goed op orde; hij heeft een succesvol YouTube kanaal, een eigen tosti-zaak en een leuk team: Rick, Teun en Marit. Er is alleen één stoorzender: IJsbrand. Hij is ook een YouTuber en maakt vrijwel iedere video van Dylan na, alleen dan veel beter.

De laatste tijd is IJsbrand wel erg snel met het uploaden van video’s, zo snel dat het verdacht wordt. Dylan gaat samen met Teun op onderzoek uit en ontdekt het geheim van IJsbrand. Ze besluiten om zijn geheim zelf toe te passen. Het lijkt een perfecte oplossing, maar dit loopt totaal anders dan gepland. Vriendschap en liefde worden op de proef gesteld en Dylan moet alles op alles zetten om zijn vrienden en het succes niet te verliezen.

De filmtrailer van De Film van Dylan Haegens behaalde meer dan 340.000 views binnen 24 uur en heeft daarmee het record verbroken in Nederland van best bekeken trailer in korte tijd. Ondertussen is de trailer al meer dan 800.000 keer bekeken.

Foto: De Film van Dylan Haegens