Zweedse DJ Alesso is hoofdact op Kingsland Festival in Groningen

Zweedse DJ Alesso is hoofdact op Kingsland Festival in Groningen

GRONINGEN – De Zweedse DJ Alesso is de hoofdact op de mainstage van het Kingsland Festival op 27 april.

Ook dit jaar zijn er in Groningen weer drie stages. Op de TIKTAK-stage, waar de urban sound centraal staat, staan onder andere Lil Kleine, Ronnie Flex en Broederliefde. Op de deep house stage, vertegenwoordigt door Spinnin’ Sessions, zie je optredens van onder meer Kris Kross Amsterdam, Tony Junior en Mike Williams. En op de mainstage maakt onder andere DJ Alesso zijn debuut.

Kingsland is niet alleen het grootste muziekfestival tijdens Koningsdag, maar ook het grootste eendaagse muziek festival van Nederland. In 2013 vond de allereerste editie van Kingsland plaats in Amsterdam, na de succesvolle kick-off breidde het festival uit naar Den Bosch, Groningen en Twente. Daar komt dit jaar Rotterdam bij. In 2018 bezochten 125.000 bezoekers het evenement verdeeld over vier steden. Met een extra stad verwachten de organisatoren dit jaar nog meer bezoekers te kunnen verwelkomen.

De kaartverkoop voor Kingsland Festival start voor alle steden op donderdag 7 februari 2019 om 12.00 uur. Meer informatie en pre-registreren voor tickets via kingslandfestival.nl.

Foto: Kingsland Festival