Bestuursstructuur De Haan Advocaten & Notarissen vernieuwd

Bestuursstructuur De Haan Advocaten & Notarissen vernieuwd

GRONINGEN – De Haan Advocaten & Notarissen heeft een nieuwe bestuursstructuur.

Per 1 januari 2019 start het kantoor met een nieuwe directeur en een Raad van Bestuur. Aanleiding voor de bestuurlijke wijzigingen zijn de voorspoedige groei van het kantoor en de ontwikkelingen in de markt. Al eerder werd bekendgemaakt dat drs. Serge Evers (1972) per 1 januari jl. is aangetreden als nieuwe directeur en in die rol oprichter Winfryd de Haan opvolgt.

Evers was sinds 2011 directeur bij Uitvaartverzekeraar Yarden en werkte eerder voor bedrijven in de financiële en verzekeringssector, waaronder Unigarant en Aegon. Hij zal als onderdeel van de Raad van Bestuur leidinggeven aan De Haan Advocaten & Notarissen.

Inmiddels is bekend dat naast Serge Evers en partner Hans Silvius (advocaat en voorzitter) ook André Smink (advocaat), Mark Jonker Roelants (notaris) en Peter-Paul Bruens (advocaat) zullen plaatsnemen in de Raad van Bestuur.

De Haan Advocaten & Notarissen ontwikkelde zich de afgelopen vier decennia tot een Noordelijk fullservice kantoor met vestigingen in Groningen, Assen, Leeuwarden, Zwolle en Schiphol. Bij het kantoor zijn 150 mensen werkzaam, waaronder 95 juridische specialisten. Het kantoor richt zich op gespecialiseerde juridische dienstverlening aan overheden, instellingen en ondernemers.

Foto: De Haan Advocaten & Notarissen